cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefonlarda oyunlardaki fps düşüşü

(Topic created on: 07-22-2024 02:38 PM)
884 Views
anonimbro
Active Level 4
Options
Galaxy S

Saçma-sapan bir şekilde telefonda oyunlarda fps düşüyor. 8 gen 2-nin böyle performans sunması rezillik. Oyun oranları 90fps-dan 60-a düşüyor. Adeta, gönül rahatlığıyla oyun oynayamıyorum. Böyle bir durumda olduğunu bilseydim başka cihaz alırdım. Çileden çıktım artık. En çok yandığımda bu kadar para verdikten sonra fps sorunuyla karşılaşıyorum. Bunun çözümü var mıdır?

35 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Maalesef..
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Sıcaklık?
anonimbro
Active Level 4
Galaxy S
  • 48 dereceden yukarısını görmedim.
0 Likes
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
48 fazla normal fps düşmesi
anonimbro
Active Level 4
Galaxy S

Hocam, çok saçma. Allahın çinli markalarının tele fonları bundan daha iyi performans veriyor. Üstelik bu telefonun yarı fiyatına. Call of duty mobilede oyuna başlıyorum oyun 90 fps 4-5 dk sonra 60-a düşüyor. Warzone, carx street de aynı.

S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Kral 48 derece de fps düsmesi cok normal cünkü cihaz biraz daha kendini zorlayıp sana 90 fps vermeyde devam ederse ya ekran ya bataryaya zarar verecek sıcaklık o zaman da telefonum bozuldu diye forum açarsın 48 riskli sıcaklıklar benim tel pubg 120 fps akıcı 42 43 max görüyor yani 1.30 saat oynayısta 48 fazla
anonimbro
Active Level 4
Galaxy S
  • Hocam, orası öyle tabi ki. Ama bu belirttiğim gibi 3-4 dakika sonra oluyor. Telefon buz gibiyken. 1-2 saat ekbette düşer. 48 dereceye kolay kolay çıkmıyor. Normalde belirttiğiniz gibi 43 44 derece. Tamam bu oyunlar ağır oyunlar. Minecraftda bile takılıyor telefon. Isınınca da fps düşüyor gibi hissediyorum. Örneğin codm de battle royale giriyorum oyun ilk 30fps gibi sonra çık gir yaptığım zaman ya da navigasyon çubuğuna erişmek için kaydırdığımda düzeliyor. Sonra yine 60-a düşüyor. Bilmek istediğim şey telefon alakalı mı yoksa oyunlarla mı ve nasıl düzelte bileceğim. Hocam, siz de mi samsung kullanıyorsunuz ve bu sorunlar sizde de var mı? 
S24UltraSever
Active Level 7
Galaxy S
Hocam bende s24 ultra var yaşadığınız il sıcaklıkları kaç derece ben samsunda yasıyorum 32 derece burası
anonimbro
Active Level 4
Galaxy S

Hocam 28 derece şu an