cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung telefonlar video sorunu

(Topic created on: 08-17-2023 10:21 PM)
aekss
Active Level 3
Options
Galaxy S

Cihazım Samsung Galaxy S10 bilmiyorum şu anda Samsung'un en son telefonlarında var mı böyle bir sorun ama 4k 60 fps 1080p 60 fps ayarlarına alınca kamerada ciddi miktarda kalite kaybı oluyor ve üstelik sadece tek kamera kullanabiliyorum bugün bir tane daha hata buldum telefon u full kamera modunda kullanmak istedim ve baktım ki video modunda telefon 1080p 30 fps çekebiliyor bunu görünce inanamadım ve foruma bildirmek istedim çok saçma umarım düzelir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba aekss,

Modlara göre çekim otomatik olarak düzenlenir. Bu sorun değildir. Eğer bunun bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
aekss
Active Level 3
Galaxy S
SorunlarScreenshot_20230817_221923_Camera_31564_1692300030.pngScreenshot_20230817_221934_Camera_31567_1692300048.png
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Full modunda kalite düşer en ideal kalite 3:4 tür. 12 mp çeker. Full olan 7mp çeker kalite düşer. S23de de böyle.

4k 60 sadece ana kamera destekliyor. S23de 3 kamera da destekliyor. En ideal çekim 1080 60. Ben de öyle kullanıyorum
enesdzgn
Active Level 6
Galaxy S
S23 4K 30 ve 4K 60 fps'de gece Kalite farkı yapıyor
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba aekss,

Modlara göre çekim otomatik olarak düzenlenir. Bu sorun değildir. Eğer bunun bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes