- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Cihazım Samsung Galaxy S10 bilmiyorum şu anda Samsung'un en son telefonlarında var mı böyle bir sorun ama 4k 60 fps 1080p 60 fps ayarlarına alınca kamerada ciddi miktarda kalite kaybı oluyor ve üstelik sadece tek kamera kullanabiliyorum bugün bir tane daha hata buldum telefon u full kamera modunda kullanmak istedim ve baktım ki video modunda telefon 1080p 30 fps çekebiliyor bunu görünce inanamadım ve foruma bildirmek istedim çok saçma umarım düzelir.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2023 11:24 AM in
Galaxy SMerhaba aekss,
Modlara göre çekim otomatik olarak düzenlenir. Bu sorun değildir. Eğer bunun bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2023 10:22 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2023 10:26 PM (Last edited 08-17-2023 10:27 PM ) in
Galaxy S4k 60 sadece ana kamera destekliyor. S23de 3 kamera da destekliyor. En ideal çekim 1080 60. Ben de öyle kullanıyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-18-2023 10:21 AM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2023 11:24 AM in
Galaxy SMerhaba aekss,
Modlara göre çekim otomatik olarak düzenlenir. Bu sorun değildir. Eğer bunun bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD