Original topic:

Samsung telefon

(Topic created on: a month ago)
256 Views
ugurcan10
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 ultra telefonumu satıyorum. Bir daha da bulaşmam samsung markasına. Bu telefonu alırken iphone 15 pro ile s23ultra arasında kalmıştım sırf şarjı daha çok gidiyor diye s23ultra aldım şimdi görüyorum ki iphone dan farkı kalmamış. Samsung çok müşteri kaybedecek. İlk zamanlar 10 saat ekran süresi alırken şimdi 4 saati görmüyor.

13 Comments
görkemgalaxy
Active Level 4
Galaxy S
Kaç yıl kullandınız
0 Likes
ugurcan10
Active Level 3
Galaxy S
1.5 sene oldu alalı ilk 7 8 ay çok iyiydi batarya konusunda şimdi berbat
0 Likes
görkemgalaxy
Active Level 4
Galaxy S
Bir kere hard reset yapın düzelir ben de düz s23 kullanıyorum bende sw böyle olmuştu
0 Likes
ugurcan10
Active Level 3
Galaxy S
200gb dosya var samsung cloud destek verir mi bu kadar dosyaya
0 Likes
görkemgalaxy
Active Level 4
Galaxy S
Google drive a yedekleyin
0 Likes
berkesait
Active Level 6
Galaxy S
güncellemelerden sonra sıfırladınız mı
0 Likes
ugurcan10
Active Level 3
Galaxy S
Hayır da neden sıfırlamak zorundaymışım gibi herkes bunu söylüyor 200gb dosya var ben bu dosyaları nereye yedekleyeceğim?
berkesait
Active Level 6
Galaxy S
Ne yazık ki iphone yerleşik ve kapalı bir işletim sistemi kullanıyor. Eğer büyük güncellemelerin ardından olduğu gibi telefonu kullanırsan ekran süren düşecektir. Bende s23 var ben 8 saat ekran süresi alıyorum telefonu kullanalı 2 yıl oldu. Android inceden bir kullanım kılavuzu içeriyor aslında ios gibi dümdüz açtım kullanayım olmuyor farklı kulvarlarda iki sistem de. Silinmesi gereken appler var. Yapılması gereken google ayarları var. Kapatılması gereken gereksiz özellikler var. Bunlar günlük kullanımını hiç etkilemeyen şeyler. S23 ultra gibi bir cihazda 4 saat ekran süresi almak gereksiz fazla güç tüketimi demek bir şeyler ters gidiyor belli.
0 Likes
ugurcan10
Active Level 3
Galaxy S
Rehber video var mı yapmam gereken ayarlar için
0 Likes