cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'tan iPhone'a veri aktarımı ??

(Topic created on: 07-18-2024 12:15 PM)
103 Views
MertDrogba
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaslar ıphoneda bulunan airdrop benzeri birşeyle samsungtan iphone a video vs.nasıl aktarabiliyoruz bilgisi olan var mı?

14 Comments
hey____kel
Active Level 3
Galaxy S
Evet aktariliyor smart switch ten oluyor
MertDrogba
Active Level 3
Galaxy S
Smart switch ile tüm verileri aktarıyor ama toplu olarak. Mesela ben 1 tane video atmak istiyorum sadece. Tüm telefonu ıphone a aktarmak istemiyorum
0 Likes
hey____kel
Active Level 3
Galaxy S
Bildigim kadariyla olmuyor
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
otg kablosu ile flash bellek bağlayıp farklı bir cihaza aktaranilirsin.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
3-4 ay önce samsungdan iphone'a geçtim. İphone kurulumunu yaparken yeni cihaz olarak kur yada eski cihazını aktar diye iki seçenek veriyor. Ben eski cihazımda ki verilerimi yedekleyip herhangi bi aktarım yapmadan iphone'u yeni cihaz olarak kurmuştum. Sonrasında başka bi konuyla ilgili apple destekle görüşmem gerekti o görüşmede cihazı kurarken her zaman yeni cihaz olarak kurulmasını daha sağlıklı buluruz demişlerdi. İphone'dan iphone'a geçerken bile. Bu yüzden verilerini yedekleme imkanın varsa hiçbir aktarma yapmayıp yeni cihaz olarak kurmanı tavsiye ederim..
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
iPhone'da Bluetooth'la yavaş yavaş göndermene bile izin yok. İlla AirDrop kullanacaksın diyor, AirDrop'u da Android'e açmıyor.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Yanlış. Bluetooth'la gönderebiliyosun ama Airdrop'la hem çok çok daha hızlı hem de en küçük kalite kaybı yaşamadan gönderebiliyosun. E android tarafında airdrop olmaması da iphone'un suçu değil. Cihazları kafa kafaya getirdiğin an verilerin birinden diğerine gram kalite kaybı olmadan aktarılması en mütavazi tanımla harika bi olay..
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Zamanında iPhone kullanan bir arkadaşıma sormuştum bana yok dedi. Emin misin diye sordum emin olduğunu söyledi. Ve tabii ki Apple'ın geliştirdiği bir özelliği başka platformlara açmaması Apple'ın suçu.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Arkadaşının söylediği doğru önceden öyleydi. Şuan öyle değil bluetooth'la da gönderebiliyosun. Diğer konuda da bence apple yada samsung marka farketmez kendi geliştirdiği bi özelliği diğerlerine açmıyor diye suçlayamayız. Adı üstünde kendi gekiştirmiş geliştirirken dünya yatırımlar çalışmalar yapmış açmak istese açabilir ama açmak zorunda mı? Soruda aslında şu airdrop'u geliştirmiş olması suç mu?
0 Likes