cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung sorunsalı

(Topic created on: 01-30-2025 10:59 PM)
161 Views
mertkarslioglu
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selamlar, 2 seneye yakın bir süreden beri Samsung kullanıcısıyım. Daha önce iPhone kullanıyordum. Son günlerde forumu ziyaret etme imkanı buldum ve bu kadar aktif olması beni şaşırtmakla birlikte mutlu etti. Açılan konuların çoğunluğu güncelleme ile ilgili ve bence Samsung un en büyük sorunu bu gibi görünüyor. 7 yıl güncelleme desteği verebilmek gerçekten çok büyük yürek istiyor fakat her güncellemede insanlar "acaba ne zaman gelecek?" Diye sorular soruyor ve bu soru bulutu aslında neden hala bazı noktalarda kıyaslama konusu olduğunun en büyük kanıtı. Apple, çıkarttığı bir sistem güncellemesini tanıtır tanıtmaz yayınlıyor. Evet Samsung`da çok fazla cihaz çeşidi mevcut fakat en azından amiral gemisi olarak belirtilen cihazlara yazılım tanitildiginda yayınlayabilir veya bir yaygınlaştırma takvimi duyurabilir.

Bu durumun gelişmesi ve değişmesi dileğiyle. Şubat ayı içerisinde görüşmek üzere.

Saygılar.
6 Comments
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy S
Evet belki böyle bir hatası olabilir ama bu trde geçerli, beta sürümü ülkemizde olsaydı şuan herkes güncelleme sormazdı örneğin s25 lansmanından önce beta yayınlandı ve beta alabilen ülkeler aylarca kullanma şansı yakaladı böylece one ui7 beta kullanırken one ui7 için o kadar da merak duymadılar 😁
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy S
Bilmediğimden soruyorum affola. Neden sadece Türkiye'de geçerli. Politik birşeyden ötürü mü, yoksa keyfe keder bir sebepten ötürü mü?
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy S
Samsungun değer vermemesinden mi diyeyim gerekli ilgiyi biz mi gösteremedik bilemiyoruz, keyfe keder seçeneği daha mantıklı.
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy S
Gerekli ilgiyi biz göstermedik seçeneği kesinlikle asla olamaz. En çok satılan marka zaten giriş seviyesi olsun orta, üst segment felan. Aynen, keyfe keder bir durum mevcut.
Galaxy S
Sevmemek değil olay. Samsung tr ye onem vermese özel fiyatlandırma sağlamaz. Türkiye de beta surumlere geri bildirim çok az daha yoğun kullanilan ülkelere veriliyor. Ayrıca beta yayınlama önemli değil ben kullaniciyim kararlı sürüm beklerim...
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy S
O kadar güzel bir şekilde dile getirmişsiniz ki son derede hak veriyorum. Yani bu tarz yorumu Members ta yaptığımız vakit fan boylar tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyoruz ama bu yaptığımız eleştirinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Diğer şekilde ay içerisindeki güncellemeler de saçma sapan bir şekilde veriliyor. Kasımda gelecek olan güncelleme Aralığın sonunda geliyor vs. gibi. Artık kullanıcı memnuniyetinden ziyade full para odaklı şirket. Maalesef buda herşeyin sonunu getirmek için güzel bir neden.
Saygılarımla.