cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung saçmalığı

(Topic created on: 03-18-2024 08:22 AM)
696 Views
HalilDEMİR
Active Level 6
Options
Galaxy S
Ön siparişle S24 aldığım cihazın şu an samsung hariç tüm yerlerde devasa indirimle satılması şaka mı biz niye o paraları verdik?
Galaxy S
Firmaların ne zaman indirime gideceği bilinmiyor. Ülkemizde de malum döviz kurları dans ediyor. Tutulmuyor. Bildiğin sobelemece oynamamızı istiyor gibi. O yüzden ne alırsan kâr ama bu tarz kampanyaları önceden bilsek kârımız olurdu. Ki bunu bilecek kadar alim değiliz maalesef 😁
HalilDEMİR
Active Level 6
Galaxy S
Malesef öyle
0 Likes
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy S
Samsung dolandırıcı aslında kılıfıda orjinal 100 200 satılıyor Samsung bine yakın satıyor ondan Samsung dan almayın hiç birşey başka yerden firmalaradan alın daha iyi ve her zaman daha uygun
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Şöyle de bişey var Samsungun kendisinden yada vatan teknosa mediamarkt gibi yerlerden aldığın telefonla hepsiburada, n11 gibi sitelerden aldığın telefon bir olmaz. Babalarının hayrına 3 5 bin aşağı satmıyorlar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi defolu, merdiven altı ve teşhir ürünleri iteliyorlar insanlara. O yüzden için rahat olsun brom..
HalilDEMİR
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkürler dostum 🫡
ahmettkurkcu
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle hayır öyle saçmalık olamaz. Yanlış düşünüyorsunuz. Elinizde bununla ilgili net bilgi var mı da bu şekilde konuşuyorsunuz? Ben s23 ü samsung Türkiye nin n11 mağazasından aldım açılmamış kutu nasıl teşhir ürünü oluyor acaba? N11 den kampanya takip ettim samsung orjinal mağazasından yaklaşık 5 bin TL ucuza aldım. Kampanya takip etmiyorsunuz sonra gelip teşhir ürünü filan diyorsunuz.
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Valla bilader etrafımdan duyduklarım ve yakın çevremde karşılaştığım şeylerden dolayı böyle bir yorum yaptım. Çokça da internette okudum ve gördüm.. Gerisini bilemem.
0 Likes
ahmettkurkcu
Active Level 6
Galaxy S
Benim ki orjinal samsung shop kutusunda geldi jelatinli açılmamış bu nasıl merdiven altı ya da teşhir ürünü olacak. Ha gidip samsung shoptan almışsın ha gidip samsung un n11 mağazasından almışsın değişen bir şey olmaz. Sonuçta açık kutulu ürün almıyorsunuz. Benim telefon temmuzda üretilmiş ben ağustosta aldım 1 ay teşhirde kalıp neyse ya bunu jelatinleyip kutuya koyup satalım mi dediler yani. Bu şekilde düşünüyorsanız çok komik bence
0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Ben çevremden duyduklarımı dile getirdim, kapalı kutudur orijinaldir amenna da ucuza satmaları ve sonrasında üründe çeşitli arızalar meydana geldiği için söyledim istisnalar tabi ki olabilir ama sitelerde satılan ürünlere güvenmiyorum brom, herkesin kendi tercihi sonuçta
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Lansman fiyatları her zaman yüksek olur.