Original topic:

Samsung s25 pişmanlığı

(Topic created on: 10-18-2025 03:03 PM)
94 Views
hocamaykutuçyiyor
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

Aldıgım güne lanet gelsin

12 Comments
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Ui 7 ui 8 i optimize stabil hale getiremeyenler ç..öp aslında s25 lerde sorun yok
srdrdmrl77
Expert Level 2
Galaxy S
Hiçmi araştırmadınız. Daha önce burda paylaşmıştım. S serisinin küçük modelleri. İş insanları veya sosyal medyayı kullanmayan insanşar içün üretilmiş. Yani ben şahsen s22 kullanıyordum şimdi s24 var. Sabah 7'de şarjdan çekerim ve akşam işten gelince şarja takarım, iş yerindese kablosuz şarda durur kullanmadığım zaman. Yani kısacası sosyal medyayı kullanıyorsan s22, s23, s24, s25.=küçük modeller yanlış tercih
toker33
Active Level 5
Galaxy S
Alakası yok, piyasaya sürerkenki pil performansı ile güncelleme sonrasındaki pil performansı yarı yarıyaysa bu beceriksizliktir veya artık niyettir.
srdrdmrl77
Expert Level 2
Galaxy S
Valla çok alakası var.
0 Likes
toker33
Active Level 5
Galaxy S
Tamam devam edin fanlığa, tartışmak istemiyorum. Sizin görüşünüz bu benim görüşüm bu, iyi günler.
Galaxy S
Alakası yok millet nasıl 10 saat ekrsn süresi alıyor s25 de peki hiç test videosu izlemediniz herhalde
Galaxy S
Niye hepsinde aynı işlemci var o zaman? Sosyal medya kullanmayan insan diye bir şey de yok ayrıca. İçerik üretmek farklı kullanmak farklı. Böyle bir mantık yok hocam
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
4000 mah batarya var zaten çok bir şey beklememek gerek ya s25 plus alınmalı yada s25 ultra bende s25 plus var mesela tüm günü çok rahat çıkarıyor ama s25 çıkarmaz normaldir
srdrdmrl77
Expert Level 2
Galaxy S
Çok doğru
0 Likes