Original topic:

Samsung s25 Ultra An itibari ile alabilirim ama bekleyip s26 Ultra mı almalıyım?

(Topic created on: 10-06-2025 09:16 AM)
165 Views
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Options
Galaxy S

Emektar s22 ultra miadını doldurduğunu düşünüyorum ama cihazım benim cok temiz 8 9 saat ekran süresi alıyorum cihazı medya ve internet işleri haric kullanmıyorum yutdışından şuan s25 ultram geldi amcaoğlu getirdi cihazı cok beğendi parasını ödemezsen sıkıntı yok ben bana kalır dedi ödersem alıcam oda kendine alıcak yani özetle ne dersiniz 6 ay sonra filan s26 ultra cıkıcak sizce beklesem mi

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bütçeniz varsa S26 Ultra cihazını bekleyin. Her sene başında yeni S serisi tanıtılıyor. 3 ay kaldı. Ekran süreniz de iyiymiş aslında. 1 sene daha güvenlik güncellemelerini alacaksınız. S27 Ultra bile beklenebilir.
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Ya başlarda cok istiyordum ama 12 gb ram olması biraz beni şüpheye düşürdü zira yapay zeka yazılımları cok ram yiycek en aşağı 16 olması lazım ramin o yüzden s26 yı beklemek bana mantıklı geliyor
DurukanAKDAG
Active Level 10
Galaxy S
S26 Ultra'nın kesin mi 16 Gb olacağı.
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Valla hiç bilmiyorum ama artık olması lazım eğer olmazsa samsung iyice saçmalamış olur zira yapay zeka ram yiyen birşey
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ram kullanımı aklınıza takılmasın. Samsung, özellik kırpması yaparak kullanımınızı optimize edecektir. Önemli olan, kırptığı özellikler sizin için çok önemli özellikler mi, veya bu özellik olmazsa bu telefonu kullanmam tarzında mı...Kendi ihtiyaçlarınıza göre karar vermeniz daha doğru olur kesinlikle.
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Bakalım hayırlısı