cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s24fe

(Topic created on: 06-14-2025 06:09 PM)
183 Views
OğuzS24Fe
Active Level 10
Options
Galaxy S

Önerir misiniz arkadaşlar s24fe'yi düz s24'e 10k fazla vermeye değer mi yada iphone 16e'ye ? Kullanan arkadaşlar one ui 7 sonrası cihaz nasıl oldu?

28 Comments
Galaxy S
Epey isimli site üzerinden 2 telefonuda karşılaştırıp kendiniz karar kılın. Eminim kafanız çok daha rahat olur
0 Likes
muroo5
Active Level 6
Galaxy S
Hocam imkanınız varsa kesinlikle iphone alın.S24 fe'de güzel ama 16e daha performanslı olacaktır.Ve kamerada çok daha iyi olacaktır.
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 1
Galaxy S
Iphone 16e kısılmış cihaz tek kameralı cihaza o kadar para vermek çok mantıksız.40-50 bin bandına çıkabiliyorsa zaten s25 alsın
muroo5
Active Level 6
Galaxy S
S23 aldım iphone geçmeye yer arıyorum hocam.Arka kamera güzelde ön kamera vasat.Bilmem kaç yıllık 6s daha güzel selfie çekiyor.O tek kamera çok gerçekçi çekimler yapar diye düşünüyorum.Gece ışıklı bi nesne çekince pozlama kamerayı kapattırıyor bana.
0 Likes
muroo5
Active Level 6
Galaxy S
S23 satsamda satılmıyor elimde kaldı yani performansta cabası bi o kadar sorunlu 😊
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 1
Galaxy S
Anladım hocam s23 samsungun ders alıp aynı hataları s24 te yapmadıkları bir cihaz oldu deneme tahtası olarak kullandılar 😀
0 Likes
muroo5
Active Level 6
Galaxy S
Hocam geçen arkadaşta s24 vardı CarX street diye bi oyun var belki bilirsiniz ona girdik.Benimki daha iyi oynattı.Ayriyetten bide s22 kullandım ben onun ön kamerası daha iyiydi samsung ne yapıyor anlamıyorum.Bu arada 8 sene S7 kullanan birisiyim ama artık samsung biraz zor benim için.
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 1
Galaxy S
S24 serisine hala optimize edilmeyen oyunlar var hâlâ oyun geliştircileri çok zayıflar bu süreçte
0 Likes
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Galaxy S
s23'ün ön kamerasını arkadan daha çok seviyorum
0 Likes