cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s24 ultra çerçeve de minik minik soyulma

(Topic created on: 02-02-2025 03:19 PM)
94 Views
Anlıyorum
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldım s24 ultra telefonumu kılıfsız hiç kullanmadım aldığımda kaskoda yaptırdım telefonumu haftada bi kılıfından çıkartır telefon silme beziyle temizlerim tozlu bir işte çalıştığım için bu günde temizleyeyim dedim ama çerçevede soyulma tarzında birşeyler gördüm telefonuma bi o kadarda kasko parası verdiğim için bu soyulma normal olamaz değil mi ne yapmalıyım bilgilendirir misiniz

image
Boylu boyunca var maalesef böyle minik minik 

image

Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Peki bu soyulma durumu değişim kampanyasında fiyatına etki yapar mı bilginiz var mı?
0 Likes
Galaxy S
Maalesef yapar
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Üzüldüm şuan da yapcak birşey yok o zaman ah samsung ah 😔
0 Likes
AhmetSatarr
Active Level 2
Galaxy S
Bende de aynı sorun var kuyumcuya götür onlar temizliyor yada silgiyle silmeyi deneyebilirsin kenarları
0 Likes
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Kuyumcular nasıl yapıyor merak ettim silgiyi de şimdi denicem
0 Likes
AhmetSatarr
Active Level 2
Galaxy S
Valla reyis emin ol hiç gitmedim sadece boyle bi sorunu yaşayan arkadaş vardı gitti temizlettirdi bende de var aynı sorun ama hiç gitmedim sen bi bak sor belki ayarlarlar silgiyi de İnternette denk gelmişti ordan aklımda kalmış
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kılıf yapmıştır bendede arka kapakta oldu
0 Likes
demirprens
Active Level 3
Galaxy S
S24 ultra var 1 aylik cihaz ayni sikintilar bende de mevcut kiliftan kaynakli toz ciziyor oralari. Seffaf kilif kullanmayacagiz demekki.
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Olabilir benim kılıfımda şeffaf çok saçma ama tepe bir telefonun boyası bu kadarda kalitesiz olmamalıydı diye düşnüyorum
0 Likes
demirprens
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle katiliyorum premium bir telefonun boyle sorunu oldugunu bilsek ona gore hareket ederdik, titanyum ama kilcal ciziklere cok acik. Seffaf kilif kullanmayin moralinizi de bozmayin olan oldu