cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s24 ultra çerçeve de minik minik soyulma

(Topic created on: 02-02-2025 02:28 PM)
462 Views
Anlıyorum
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldım s24 ultra telefonumu kılıfsız hiç kullanmadım aldığımda kaskoda yaptırdım telefonumu haftada bi kılıfından çıkartır telefon silme beziyle temizlerim tozlu bir işte çalıştığım için bu günde temizleyeyim dedim ama çerçevede soyulma tarzında birşeyler gördüm telefonuma bi o kadarda kasko parası verdiğim için bu soyulma normal olamaz değil mi ne yapmalıyım bilgilendirir misiniz

image
Boylu boyunca var maalesef böyle minik minik 

image

21 Comments
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Aynısı bendede var cihazim s23 ve bende sizin gibi hep temizlerim ama soyulmalar var bende anlam veremedim neden oluyorsa artık
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Ben de kendi kendimi sorgular oldum ben mi çok üstüne düştüm ilk amiral gemisi modeli kullanışım bu ve 2 ayda böyle şeyleri görmek insanın canını sıkıyor cidden
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Evet ama ben takmıyorum artik hocam bende kılıfsız kullanmam ama işte oluyo siz bi servise gidin derim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Servise verip değişim talep edin
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Samsung da değişim talepleri ne kadar bir sürede sonuçlanıyor
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Dostum ben s22 verdim s24 ile değiştirildi 10 iş günü sürdü yani 15 gün falan
0 Likes
Galaxy S
Zaten bunu bu duruma getiren kılıflar ve kılıfın içinde biriken tozlar o yüzden kılıfı her gün çıkarıp içindeki tozları silmekten fayda var
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Çok haklısınız bende mobilya işinde çalıştığım için toz çok oluyor maalesef ve ne kadar iyi kılıf kullanırsak kullanalım bir çare olmuyor sizce servise götürmem gerekir mi yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim
Galaxy S
Servise giderseniz hiç bir olumlu cevap alamazsınız ve vakit kaybı yaşarsınız bence kılıfı takin ve görmezden gelin kullanmaya devam edin