Original topic:

Samsung s24 fe

(Topic created on: 08-20-2025 10:03 AM)
284 Views
JCVDTR
Active Level 3
Options
Galaxy S

Dostlar pil bana göre cabuk tükeniyor sizce normalmi bi bakın bakalım 2 saatte %100 den 89 a düştü sadece sosyal medyada bazı uygulamaları durdurdum bildirim bile gelmiyor arkada calisan bişe yok CİHAZ 1 AYLIK 

image

image

image

15 Comments
__S24FE__
Expert Level 5
Galaxy S
Fikrine ve görüşüne saygı duyuyorum reis 🫡
Ramocann
Active Level 6
Galaxy S
Hocam az gibi duruyor. yanılmıyorsam arka planda çalışan uygulamalardan bildirimler görünüyor üstte. Bunların dışında arka planda mutlaka bir şeyler çalışır cihazda. Diğer bağlantı ayarlarında yakınlardaki cihazları arama aktif olabilir ki bu gerektiğinde aktif edilebilecek bir ayardır aksi halde sürekli yakınlardaki cihazları arayarak boşu boşuna pili tüketir. Yine diğer bağlantı ayarlarında yazdırma hizmeti açık olabilir ki bu da gerektiğinde açılabilir bir özelliktir, aktif cihaz sürekli etrafında yazıcı arar ve pili tüketir. Google hizmetlerde ayrıca Google'ın kendisine ait yakınlardaki cihazları arama özelliği vardır ve bu da aktif ise pili tüketir, gerektiğinde açılabilir bir özelliktir. Konum servislerde wifi ile Bluetooth taraması aktif ise bu iki özelliği kullanan uygulamalar wifi ve Bluetooth kapalıyken bile arka planda tarama yaparak pili tüketir. Bunların hepsi kapatılabilir, gerektiğinde açılabilecek özelliklerdir. Ayrıca sistem uygulamaları da arka planda sürekli çalışır ama bu normaldir.
0 Likes
ys_dag
Active Level 4
Galaxy S
çok etki ediyormu cidden?
0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Galaxy S
Evet etkiler
0 Likes
ys_dag
Active Level 4
Galaxy S

dediğiniz herşeyi kapattım güç profili pil önceliğinde ama konum açık cihazımı bul özelliği açık olduğu için konum fazla götürüyormu şarj?

0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Galaxy S
Evet konum şarj tüketir ama optimize bir şekilde çalıştığı için aşırı bir tüketim söz konusu değildir. İhtiyacınız varsa kullanın