Original topic:

Samsung s24 fe şarj sorunu

(Topic created on: 10-01-2025 10:14 PM)
287 Views
Cemal72
Active Level 4
Options
Galaxy S

image
Telefon samsung s24 fe one ui 8 ile birlikte sürekli şarj oluyor olmuyor sorunu veriyor. Diğer şarj aletlerinde ise hic bir şekilde hızlı özeliği calışmıyor . Sorun telden mi yoksa one uı 8 den mi

13 Comments
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Büyük güncellemelerden sonra telefonu tamamıyla yedekleyip sıfırlıyorum öyle temiz kurulum yapıyorum daha iyi bazen güncellemelerden sonra yazılım uyuşmamazlığı olabiliyor sıfırladıktan sonra hiç bir problem kalmıyor
0 Likes
Cemal72
Active Level 4
Galaxy S
Sıfırşadım bazı telciler sorun donanımsal basızalrı da yazılımsal diyor
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
One uı 6 dan 7 ye geçiş yapınca böyle bir sıkıntı çıktımı
0 Likes
Cemal72
Active Level 4
Galaxy S
Hayır
0 Likes
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Yazılımsal daha büyük bir ihtimal ama telefonu önüne gelen her şarz aletiyle doldurmuşsan donanımsal sıkıntısıda çıkmış olabilir
0 Likes
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Bide orijinal şarz dışında şarz ettiğinizmi
0 Likes
Cemal72
Active Level 4
Galaxy S
Evet
0 Likes
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşta 24ultra var o başka şarzla pili doldurmaya çalıştı telefon ilk başta uyarı verdi çıkartmadı şarz tamamen doldukta sonra kullanmaya devam etti şarz az kalınca tekrar şarz etmek istedi bu sefer hiç bir şarz aletini kabul etmedi telefon telefoncuya götürdü düzeltti adam
0 Likes
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Şarz yerine bak bir şeyler girmiş olmayasın baktın bir şeyler yok telefonu güvenli modda başlat öyle şarz etmeye çalış bide elinden geldiğince şarzı 20-80 arasında kullan her iki ayda yada ayda bir pil tamamıyla boşalsın öyle doldur ve orijinal şarz aleti kullan telefonların donması genel sebeplerinden birisidir bu ve donanım bozukluklarının sebebi.
0 Likes