cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s24 One UI 6.1.1

(Topic created on: 09-10-2024 07:42 AM)
104 Views
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
Galaxy S

2.8GB gelen güncellemede ilk izlenimim şu şekilde s24 kullanan ark da kendi yorumlarınızı yaparsanız mutlu olurum 

* daha akıcı kullanıcı deneyimi **bleep** edilir düzeyde ve daha soft pürüzsüz bir geçiş var umarım 3-5 ay sonra eski haline dönmez 

*en sonunda su kamera düzeltilmiş çok şükür 😂

*Yapay zeka tarifi geliştirilmiş Fotoğraflar daha doğal hale getiriyor bunu **bleep** ettim gece deneyimim 

* sizlerin de yorumlarınızı ilk izleniminizi bekliyorum en önemli eksiklik TR dil desteği hala gelmemiş olması 
10 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Tr dil desteği paket olması ve güncelleme ile bekleniyor olması saçma.

Samsung browser ile aynı mantık ek indirilebilir paketi gelecek

Onun dışında zaten güncelleme yeni özellikler falan fistan. Bilerek bugüne bekletildi
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Keza bixby de öyle saçma bir asistan
Bölgelere göre yapacaksanız böyle ayrım TR cihazlarına koymayın özelliği de bizde yok diyelim
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Buda saçma olur. Var olan birşeyi kullanamak demek.

Zaten samsunf canlı ceviri paketi broeserda var. Büyük ihtimal bu yıl gelir canlı ceviri özelliği
0 Likes
ctalhayener
Active Level 3
Galaxy S
hocam bendede s24 var güncellemeyi yapip donecegim ama ozet olarak neler degisti?
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Yapay zeka iylesti daha akıcı ve pürüzsüz geçiz ve kamera
0 Likes
Galaxy S
S24 ailesine hayırlı olsun yeni gelen güncelleme
Galaxy S
Keşke yapmasaydım şarj daha kötü oldu iyileşme beklerken kötü oldu artı azda kasma başladı ısınmada çoğaldı keşke yapmasaydım birdaha asla yapmam
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Hata oluşmuş gibi sede bizde yok o dediğin
0 Likes
S24one
Active Level 3
Galaxy S
Animasyonlar iyi olmuş, pili daha iyi gitmeye başladı bende. Yapay zeka özellikleri güzel olmuş. Kamera da yapay zeka daha az müdahale ediyor. One UI ana ekranı da güncellenmiş. Genel olarak ben beğendim, bir problem yaşamadım.