cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s23

(Topic created on: 06-13-2024 08:33 PM)
358 Views
levvo
Active Level 2
Options
Galaxy S
Ben iphone12 den s23 e geçtim ve merak ettiğim şeyler var muhtemelen ben yapamadım bilenler açıklarsa sevinirim.
1. Olarak apple sağlığa girdiğinizde çok basit bi arayüzle kaç adım attığınızı vs gösteriyor, samsungta nasıl ayarlayabilirim?2. İse ben çalışıyorum ve sürekli telefondaki her mesaja bakamıyorum, mesela şuan okunmamış 10 sohbet var diyelim, bazıları 2 hafta önceden bazıları 3-5 gün, her yeni mesaj geldiğinde ne kadar bildirimi silersem sileyim bunlar tekrar düşüyor bu konuda ne yapabilirim.
7 Comments
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
1. Health uygulamasi otomatik ölçüyor girip bakin
2. Trendyol hepsiburada gibi uygulamarin bildirimlerini kapatin sadece önemli ilgileneceğiniz uygulamaların bildirimleri açık olsun bu sayede hepsine bakmak durumunda olursunuz. Gereksizlerin arasindan önemli aramaya calismazsiniz.
0 Likes
levvo
Active Level 2
Galaxy S
Yok dostum tam olarak öyle değil, wpden her yeni mesaj geldiğinde okunmamıs tüm mesajlar da bildirim ekranına düşüyor yoksa zaten çoğu uygulama kapalı
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Anladım hocam. Sanırsam ona yapabilecek birşey yok.
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Aslında eskiden bir kisi sana ard arda mesaj attiginda telefon 1 kez bildirim sesi verirdi. Sonrakiler sadece bildirim ekranina düşerdi. Artık ard arda mesaj atan arkadasinizda 100 mesajda 100 kez titriyor ve bildirim sesi atıyor.
Bunu note 8 den s20fe ye geçtiğimde çözememiştim.
Bence dediğinizden daha çok bu sıkıntı daha büyük
0 Likes
levvo
Active Level 2
Galaxy S
Ya bi yıl önce mesajına görüldü atmamısım adamın sürekli çıkıyo mesajı
0 Likes
levvo
Active Level 2
Galaxy S
Gibi gibi sürekli böyle
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Görüldü atın hocam yada bildirimleri sessize alin yada arsive ekleyin bu 3 seçenek çözüme ulastiracaktir sizi
0 Likes