Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s23 son günlerde aşırı ısınma ve kasma sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
242 Views
notstorm
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 amiral gemisiyken iphone almak yerine bunu aldim ve cok pismanim samsung gercekten yazilimla telefonlari olduruyor zaten bu konulardan sikayetciydim fakat son gunlerde telefon kasmaktan kullanilmiyor.Sizin onerebilceginiz herhangi birsey var mi tavsiyeleriniz bekliyorum.Pil durumu iyi gozukuyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba notstorm,

Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Destek-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
TitAnYuS
Active Level 3
Galaxy S
Bende de s23 ultra vardı yeni sattım hiç güncelleme yapmadım. Canavar gibiydi. Eski sürüme düşür dúşerse
0 Likes
User26228
Active Level 4
Galaxy S
60hz ve ios 26 dan kurtulmuşsun evet samsungun da cok eksiği var ama iphone dan kötü değil
0 Likes
notstorm
Active Level 1
Galaxy S
S23ten oce 6 yil iphone 7 kullandim telefonda pil sikintisi haric kasma donma tekleme hicbir sekilde yoktu.Sadece eskilikten degistirdim
0 Likes
notstorm
Active Level 1
Galaxy S
Samsung yazilim konusunda applein 10 yil gerisinde
User26228
Active Level 4
Galaxy S
iphone 7 kullanmışsınız işte ios 26 kullanın görün farkı
0 Likes
Galaxy S
O An birdaha yaşanmayacak 👌🤨1776462521123.jpg
0 Likes
RockerÇocuk
Active Level 9
Galaxy S
Kanka Bende S23 Ultra Var 2 Seneden Fazladır Kullanıyorum Donma Kasma Yok Ama Pilini Güncelleye Güncelleye Yediler Bitirdiler 😁🤟
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba notstorm,

Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Destek-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes