cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s20 ultra pişmanlığı

(Topic created on: 11-23-2021 08:58 AM)
450 Views
bobross
Active Level 1
Options
Galaxy S

20 gün önce aldığım cihazım günde en az iki kere kendi kendine kapanıp açılıyor ve sim kart pinini girmemi istiyor. Sim pinini giriyorum acılıyor. Ama son kapandığında bir daha açılmadı telefon. Kilitlendi kaldı.

Müsteri hizmetlerini aradim, beni servise yönlendirdiler. Servis ten 2 gün sonra geri geldi. 
Servis kağıdına yazdıkları şu: "Gerekli testler yapıldı, arıza tespit edilemedi".
Biraz umutlandım belki bir daha olmaz diye.. ana maalesef.. ayni şekilde devam etti.
Tekrar müşteri hizmetlerini aradim. Sonuç yok.
Bana telefonun kapanmasını video çekmemi istiyor. Sabahtan akşama kadar nasıl video çekebilirim. Ne zaman kapandığı belli olmuyor ki.
Yani kısacası bu telefonu sakın ama sakın almayın.
Pişman olursunuz.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba bobross,

DM üzerinden iletişim bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Bu konuda yaşadığınız durum incelendikten sonra, yetkili birimlerimiz tarafından size geri dönüş yapılacaktır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Galaxy S
İlk olarak geçmiş olsun yaşadığınız durum üzücü, sanırım size denk gelmiş bu durum , 1.5 senedir kullandığım s20+ cihazım da 1 kere bile sorun yaşamadım ,teknolojik aletlerde maalesef bu durumlar yaşanıyor,tekrar geçmiş olsun
bobross
Active Level 1
Galaxy S
Tesekkur ederim. İnşallah yazılım ile alakalıdir. Yeni bir güncelleme gelirse belki düzelir diye umut ediyorum.
Galaxy S
İnşallah android 12 ile düzelir
0 Likes
Byb
Beginner Level 2
Galaxy S
İyi günler telefonun ayarlarını kurcalarken otomatik yeniden başlatmayı aktif etmiş olabilir misiniz format sonrası ayar değiştirmeden kullandınız mı hiç
0 Likes
bobross
Active Level 1
Galaxy S
Müsteri hizmetlerini aradığımda onları kontrol ettirdi. Hepsine baktik. Kapalı.
0 Likes
bobross
Active Level 1
Galaxy S
Bir tek otomatik optimizasyon açıktı. Onuda bugün kapadım. Bakalım ne olacak
0 Likes
Byb
Beginner Level 2
Galaxy S
Telefonun sorunu hala devam ediyorsa aynı servise değilde farklı servisleri dene illaki bir tanesi böyle bir hatayı doğrulamıştır ve sana hak verecektir
0 Likes
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Telefonu nerden sarın aldin ?
0 Likes
bobross
Active Level 1
Galaxy S
Hepsiburada
0 Likes