- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung telefonumda çok sıkıntı yaşıyorum bu sıkıntılardan birisi de telefonumda çok hasmana hissediyormuşum gibi oluyor yani bir stabilizasyon yok yani telefonumda anlatabiliyor muyum yani şimdi iPhone'a bakınca çok akıcı çok seri geliyor benim telefonumda şu anda s25 Yani içinde çok güçlü bir işlemci var olmasına rağmen ama yani ben bilmiyorum İhsan ediyorum yani bu kadar da olmaz ya Vallahi olmaz billah olmaz ya bundan sonraki telefonum iPhone niye sonsuz iki serisini alacağım Yeter artık Bıktım yani bu Samsung'dan Esir müşfiye Aldım onu da bari bir sıkıntı yaşıyorum s24 veya aldım bundan ondan sonra onu da ayrı bir sıkıntı yaşadım ilk 25'e geçtim Ondan sonra da **bleep** daha ağır bir sıkıntı yaşıyorum yani eğer geçtim telefonda bir sıkıntı mı oluyor kafama Kafa ağrısı oluyor ya diyorum güncellemenin geçer bir güncelleme geliyor banyoya sürümü Bakıyorum da bir bağ oluyor yeni bir güncellemeye geçiyorsun geçer diye Onu da ayrı bir bağ oluyor yani ben bilmiyorum ya bundan sonra Samsung tercih etmeyeceğimi düşünüyorum pubg oynuyorum oyunda hiçbir yara alıyorum ve 40 fps'lere kadar düşüyor yani stabilizasyon Yok yani telefonda anlatabiliyor muyum Bir de telefonumda Snapdragon 8 Delete var yani o derece güçlü bir işlemcide kasıyor yani ben anlamıyorum yani milletin iPhone 13'üne hdr'da oynuyor pubg full 60 fps oynatır iPhone 13 jantta kaç yıllık telefon Olmuş Bizim son model telefonumuz kasıyor Ya ben bunu anlamıyorum vallahi isyan ediyorum billahi isyan ediyorum almayın aldırmayın şu telefonları ya vallahi billahi
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Ne akıcısı yahu? Daha bugün tonla enry girildi ekşi'de güncel ios sürümü için, hem tablet hem telefonda milletin telefonunun cihazının içinden geçmişler.
Bi apple alışmışsınız. Aynı şeyi yazıp duruyorsunuz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Kardeşim Bildiğin telefon kasıyor giriyorsun saçma işler yapıyor benim dokunmadığım işlere giriyor kendi kendine Mesela bu uygulamadan çıkıyorum uygulamayı da arka planda Silmiyorum kaldırıyorum bakıyorum sileyim diye uygulama şu anda yok diyor silinmedi diyor bakıyorum kendi kendine bir uygulamaya girmiş bilmiyorum yani normal mi bu işler ben yani ipi övmek için şey yapıyorum yani saçmalıyor yani çünkü telefon O yüzden yapılıyor diyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in