Resolved! Solved

Original topic:

Samsung pişmanlığı

(Topic created on: 08-01-2022 01:50 PM)
1403 Views
cemil1976
Active Level 2
Options
Galaxy S

04.07.2022 tarihinde s21fe 5g telefon aldım. 23.07.2022 tarihinde servise verene kadar pil ömrü adaptif pil karanlık mod doğal renk 60hz parlaklikta 6 saati geçmedi. Servis telefonda herhangi bir sorun olmadığı raporu verdi. %100 tam şarjda 4 saat 26 dk lik bir ekran kullanimim oldu. Samsung firmasi haliyle servisin kararini esas aldi Samsungun s21fe 5g tanıtımında " pilinizin bittiği kabuslara son bir Tam Gün pil ömrü " yazıyor. Yanıltıcı reklam yani. Bende bugün itibariyle tüketici hakları hakem heyetine başvuruda bulundum. Müşteriyi samsung şirketi korkmayacaksa bizde hakkımızı arayacağız. Pişman oldum kısacası.  Samsung müşteri hizmetleri lütfen beni yalanlayin eğer yanlışım varsa. Teşekkürler. Cemil yiğit telefonumu zaten biliyorsun Samsung ararsan

Resolved!
cemil1976
Active Level 2
Galaxy S
Saglicakla kal kardesim
cemil1976
Active Level 2
Galaxy S

Yapmış olduğum şikayete yönelik aradılar. Ama biz çözüm yine yok ve servisin raporunu dikkate alıyoruz dediler. Bende onlara sordum Samsung amiral gemisi diye tabir ettiği s21fe 5g telefonun almış olduğum servis sonrası 4 saat 26 dakika ekran kullanımı normaldir diye neden yorum yazamıyor dediğimde müşteri temsilcisi hilal hanim cevap veremedi. Ayrıca bana email adresi verin 1 saat 9 dakika da pil ömrünün %65 düştüğünü ve 4 saat 26 dakika lik pil kullanımının resimlerini atayım dedim yine cevap veremedi. Yani servis eşittir Samsung birbirlerini müşteriye karşı koruyan firmalar. Onlara ayrıca benim bu yazdıklarımda yalanım varsa sizde beni şikayet edin dedim. Yeter inanın Samsung pişmanlıktır.

cemil1976
Active Level 2
Galaxy S

Yapmış olduğum şikayete yönelik aradılar. Ama biz çözüm yine yok ve servisin raporunu dikkate alıyoruz dediler. Bende onlara sordum Samsung amiral gemisi diye tabir ettiği s21fe 5g telefonun almış olduğum servis sonrası 4 saat 26 dakika ekran kullanımı normaldir diye neden yorum yazamıyor dediğimde müşteri temsilcisi hilal hanim cevap veremedi. Ayrıca bana email adresi verin 1 saat 9 dakika da pil ömrünün %65 düştüğünü ve 4 saat 26 dakika lik pil kullanımının resimlerini atayım dedim yine cevap veremedi. Yani servis eşittir Samsung birbirlerini müşteriye karşı koruyan firmalar. Onlara ayrıca benim bu yazdıklarımda yalanım varsa sizde beni şikayet edin dedim. Yeter inanın Samsung pişmanlıktır.

Galaxy S
Götür sat sende kurtul bizde kurtulalım elma al onlar akü lu
cemil1976
Active Level 2
Galaxy S
Neyse kardeş adam gibi bisey sorduk sagolasin
Galaxy S
Bizde adam gibi cvpladik nereye şikayet edersen et bu sebepten kaybedersin kullanıcı hatası der geçerler
cemil1976
Active Level 2
Galaxy S
Kardes akülü vs elma vs yazmışsın onun için dedim yanlış anlama varsa hakkını helal et
Galaxy S
Hangi model hangi marka alırsan al batarya olarak mutlu etmez
cemil1976
Active Level 2
Galaxy S
Kardes maaşımdan fazlasına aldım bunu ben yazık degilmi 11500 tlik amiral dedikleri telefon ve tasarruf modunda hersey 6 saat pil ömrü. Derdim bu kısacası
Galaxy S
Doğrudur ustam ama dediğim gibi ha şu olur a serisi batarya olarak bi tık daha iyi s serisi mutlu etmiyor bendede var s21 oda öyle batarya üzer bilerek al dediler