cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung pişmanlığı

(Topic created on: 08-01-2022 01:50 PM)
721 Views
cemil1976
Active Level 2
Options
Galaxy S

04.07.2022 tarihinde s21fe 5g telefon aldım. 23.07.2022 tarihinde servise verene kadar pil ömrü adaptif pil karanlık mod doğal renk 60hz parlaklikta 6 saati geçmedi. Servis telefonda herhangi bir sorun olmadığı raporu verdi. %100 tam şarjda 4 saat 26 dk lik bir ekran kullanimim oldu. Samsung firmasi haliyle servisin kararini esas aldi Samsungun s21fe 5g tanıtımında " pilinizin bittiği kabuslara son bir Tam Gün pil ömrü " yazıyor. Yanıltıcı reklam yani. Bende bugün itibariyle tüketici hakları hakem heyetine başvuruda bulundum. Müşteriyi samsung şirketi korkmayacaksa bizde hakkımızı arayacağız. Pişman oldum kısacası.  Samsung müşteri hizmetleri lütfen beni yalanlayin eğer yanlışım varsa. Teşekkürler. Cemil yiğit telefonumu zaten biliyorsun Samsung ararsan

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba cemil1976,

İletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyizSize yardımcı olabilmemiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
21 Comments
cemil1976
Active Level 2
Galaxy S
04.07.2022 tarihinde s21fe 5g telefon aldım. 23.07.2022 tarihinde servise verene kadar pil ömrü adaptif pil karanlık mod doğal renk 60hz parlaklikta 6 saati geçmedi. Servis telefonda herhangi bir sorun olmadığı raporu verdi. %100 tam şarjda 4 saat 26 dk lik bir ekran kullanimim oldu. Samsung firmasi haliyle servisin kararini esas aldi Samsungun s21fe 5g tanıtımında " pilinizin bittiği kabuslara son bir Tam Gün pil ömrü " yazıyor. Yanıltıcı reklam yani. Bende bugün itibariyle tüketici hakları hakem heyetine başvuruda bulundum. Müşteriyi samsung şirketi korkmayacaksa bizde hakkımızı arayacağız. Pişman oldum kısacası. Samsung müşteri hizmetleri lütfen beni yalanlayin eğer yanlışım varsa. Teşekkürler. 
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba

Ben s10 plus kullanici olarak dikkat edersem 10saat ekran suresi aliyorum normalde ise 8saat rahat veriyor fakat havalar isindi sicakta pil performansi düşüyor şuan 5saat zor ekran süresi veriyor.. Kısacası sizin ki de normal bir durum boşuna vermişsiniz bence.
Galaxy S
Aynnen onlar yaş yere yatmmaz elle tutulur bi gerekçe lazım şarj olayı kişiden kişiye değişir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Muhtemelen kazanırlar. Sonuçta kişiden kişiye değişiyor telefonun kullanımı.
Galaxy S
Götür sat ustam memnun değilsen ben a72 aldım memnun kalmadım sattım
cemil1976
Active Level 2
Galaxy S
1 ay olmadı alalı nereye satabilirim yada kaça bilginiz varmı
Galaxy S
Bende a72 almıştım tlfon sürekli hata veriyordu bende servis ile uğraşmamak icin 5 günlükken 6600 TL ye aldım 20 günlükken 6100 TL ye sattım tlfondan kâr edemezsin onu tlfoncular yapıyor
cemil1976
Active Level 2
Galaxy S
Kardes ne kârı.. Bende sitedeki fiyattan 1000 aşağısına razıyım. Dahada bunlarla uğramamak adına.saygiyla kal
Galaxy S
4500 mah yazıyor ama değil işte batarya s21 aldım ben onunda şarj olayı kötü 4000 mah yazıyor ama aslında 3880 mah şarjdan aldığında %99 oluyor.butun marka ve modeller batarya ile mutlu etmez günümüz cihazları böyle eskiden daha kaliteli idi malzeme olarak