- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
5 yıllık elma mini 5 tabletimde çok rahat hdr 60 kare pubg oynayabiliyorken s24 telefonum bırakın hdr i akıcı da bile sabit 60fps veremiyor , ayrıca arayüz olarak kim ne derse desin ios cok daha akıcı ve pürüzsüz , animasyon hataları yok denecek kadar az ve en önemlisi 5,6 yil önce çıkmış bir cihaz olmasına rağmen en yeni çıkan cihazla aynı anda güncelleme alıyor , s24 ün donanımı cok cok iyi ama yazılım donanımı kadar iyi değil maalesef kamera uygulamasına girerken bile animasyonlarda takılma yavaşlama gibi durumlar oluyor ekranı 60hz olmasa s24 yerine ip13 tercih ederdim muhtemelen , samsungun yazılımını acilen iyilestirmesi gerek
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Galaxy SBu arada 'kim ne derse desin' yazmışsınız ama benim dediklerime bakacak olursak iOS artık eskisi kadar pürüzsüz ve stabil değil gibi görünüyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy SElma tarafında ise her şey onların kontrolü altında ve her şey tek tip. Bir telefon, bir işlemci, bir işletim sistemi. Oradaki oyun geliştiricilerinin işi daha kolay olduğu için performans görece daha yüksek olabiliyor. Aslında Android için de gayet stabil, yüksek performanslı oyun deneyimini sağlayabilirler ama çoğu oyun buna uğramıyor sırf daha fazla masraf olmasın diye. Bunu bazı sosyal medya uygulamalarında da görüyoruz, mesela Instagram'ın Android versiyonuna adamlar uğraşmıyorlar. Pürüzsüz konusu da bu sebepten ortaya çıkıyor ama senin dediğin kadar hatasız veya pürüzsüz değil, bu sadece senin deneyimin. Pürüzleri fazlaca yaşayan Elma kullanıcıları var. Ben iPhone, iPad Mini ve MacBook kullandım, hepsinde sorunlar ve pürüzler yaşadım. Kasma donmalar, uygulamadan/oyundan atmalar, hiçbir şeyin düzgün çalışmaması ve sadece yeniden başlatmada düzelmesi vs...
Samsung yazılımının ciddi sıkıntıları kesinlikle var ama kimin yok ki? M1 işlemcili MacBook Air'im 1 gün açık kalsa uygulamalar açılmıyordular. Donanımı desen, bebek gibi davrandığım MacBook'umun bir mikrofonu bozuldu, bir de hoparlörü. Servise gidip gelmek zorunda kaldı. Ama bunlar normal şeyler çünkü teknoloji bu, insanın yaptığı bir şeyi kusursuz göremeyiz.
İki işletim sisteminin nasıl çalıştığını, Android üreticilerinin nelerle uğraştığını, Elma'nın avantajlarını, geliştiricilerin ne kadar para harcamak istediklerini bilmeyenler Android'e fazla haksızlık yapıyorlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in