cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung klavye sorunu.

(Topic created on: 03-19-2025 07:59 PM)
151 Views
Ejder966
Active Level 4
Options
Galaxy S

Isterseniz bu klavyeyi tumden kaldirin daha saglikli olur hepimiz icin.Basimizin caresine bakariz....Yahu bir klavye yazi yazmaya calisan birini nasil ve hangi mantikla sabote edip sinirlerini alt ust edebilir?Ongorucu yazi actiginda basliyor seninke ugrasmaya....Onerdigi kelimeyi seciyorsun kelimeyi anlamayip baska bir sey sokuyor yaziya...Sen kelimeyi dogru yaziyorsun hayir o illa bozacak ...Duzelteceksin yine bozacak....Duzelteceksin bu sefer emin misin diye alti cizili bir satir acip ona tiklattiracak falan filaaaaannnnn....yahu iki satir yaziyi klavye ile savasa donduruyor.Bu kabul edilemez.Burada ciddi manada yazilim problemi var.Lutfen duzeltin.Klavyeniz maalesef ise yaramaz durumda.Kolay gelsin.

6 Comments
Kaptan54
Active Level 4
Galaxy S
ayarlardan ön görücü düzeltmeyi kapat.
Ejder966
Active Level 4
Galaxy S
Hayır.Ben yanlis yazarsam o duzeltecek.Bunun icin Turkceyi de cok iyi bilmesi gerekiyor.Bu zaten imkansiz.Yapay zeka o zaman yazdigim seyleri bozmak yerine benden ogrenecek Turkceyi...Yapay zeka bu degil mi zaten.Fakat pratikte ogrenecegine didisiyor adeta.Sorunlu alan burasi.
Kaptan54
Active Level 4
Galaxy S
SM klavyede YZ varmıki. SM arap arap ne yazdığı belli değil. Ben manuel yazıyom. cimriyim ben fazla bellek kaplanmasın diye SM klavye kullanıyom.
0 Likes
gul___
Active Level 6
Galaxy S
Gboard kullanıyorum. O çok daha iyi
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
Ben de hep samsung klavye kullanıyorum tuş düzeninden dolayı. En hızlı yazabildiğim klavye bu. Tabi gboard da güzel tamamen kişinin tercihine bağlı.
Fako3850
Active Level 6
Galaxy S
Ben Samsung'un ne klavyesini ne de zil seslerini kullanıyorum klavye olarak gboard ses olarak Nokia'nın sesini tercih ediyorum
0 Likes