cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung klavye Yardımm

(Topic created on: 10-31-2024 09:23 AM)
200 Views
Bugraa_S24Plus
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaşlar klavye stili olarak türkçe qwerty olana geçtim ama bu iphone lerde daha ayrık tok ve kalın duruyordu buna yapacağımız bir şey varmı **bleep** biraz küçük geldi benim parmaklar pekte büyük değil ama 😂😂

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Oo O Zaman Seçe ekler Kısıtlanıyor sizin için 😁

GoodLock > Keys Kafeye Bir bakabilirsiniz Ayrıca Klavye ayarlarından Şuan Kullandığınız Barçalı Menüyüde Daha Sade olanı Yapabilirsiniz, KeysKafe de Klavye tuşunu İstenilen boyuta Geçirme Bulunmakta Klavye oluşturma Menüsünde.

View solution in context

11 Comments
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung klavye öyle malesef..gboard kullanın ben de sırf o yuzden yillardir gboard kullanırım..bakın klavye bu gboard 1730356830482.jpg
0 Likes
Galaxy S
Gboard kullanıyorum bende zaten yıllardırrr daha yeni samsung klavyeye geçtim resimde atmış olduğun gibi denedim i harfine basarken uzun basıyoruz ya kolaylık olsun diye bu sabah buna döndüm aklıma bu soru geldi iphonelerde ki gibi oluyormu acaba
0 Likes
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
Gboard gayette başarılı..ve ozellestirme çok ..🤗
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Klavyeyi Boyutlandırarak Biraz daha Büyük Yapabilirsiniz. 😊

Ayrıca Klavye karakterlerini de daha Kalın Yapabilirsiniz, GoodLock > KeysKafe'yi Yüklerseniz Ek Olarak Pekçok Özelleştirme Sunulmakta.

Kendi Klavye düzeninizide oluşturabilmektesinizdir. Gboard'ı Onermem Pek bir tek düze klavyedir, İsterseniz Microsoft Key'i Bir deneyebilirsiniz.
Galaxy S
Ben gboraddan memnunum aslında **bleep** yapay zekayı falan kullanayım diye geçtim klavye kalınığı en son da boyutlandırma da ekranın yarısına kadar çekecek halim yok 😂😂 microsoftu sevmem çok **bleep**
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Oo O Zaman Seçe ekler Kısıtlanıyor sizin için 😁

GoodLock > Keys Kafeye Bir bakabilirsiniz Ayrıca Klavye ayarlarından Şuan Kullandığınız Barçalı Menüyüde Daha Sade olanı Yapabilirsiniz, KeysKafe de Klavye tuşunu İstenilen boyuta Geçirme Bulunmakta Klavye oluşturma Menüsünde.
Galaxy S
Goodlocku da yüklemek istemiyorum açıkçası ben güven vermiyor bana
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
İyicene Kısıtladın ama kardeşim.😂 Keyskafe Ayrı olarak Yüklenebilmekte galaxy Store'dan.