cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung kendinden soğutmaya devam ediyor

(Topic created on: 01-24-2025 11:58 AM)
319 Views
semihyazici
Active Level 7
Options
Galaxy S

Samsung S25 serisi ile Samsung mesajlar uygulamasını değilde ucube Google mesajlar uygulamasını varsayılan uygulama olarak konumlandırmış. 

Keza Bixby yerine Gemini ön plana çıkarttı. Kullanıcılar için sürekli hayal kırıklığı. 

İkinci Nokia faciası sanırım Samsung ile yaşanacak bu gidişle. Şirket birbirinden saçma kararlar alarak müşterilerinin beklentileri dışında hareketlerine devam ediyor. 

Google ile yakınlaşma bu şekilde olmamalıydı. Samsung stratejik hata yapıyor. İşletim sistemi android üzerine kurulu diye kendi değerlerinden taviz veriyor. 
19 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Belki Samsung Klasöründe Vardır ? Bende Mesala Samsung Klasöründe Var A16 Cihaz1737709252777.jpg
semihyazici
Active Level 7
Galaxy S
Mesele klasörde olması veya olmaması değil. Samsung kendi uygulamalarını Google uygulamaları için öldürmeye başladı.
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
S25 serisinde nasıl olur bilmem ama s24+ da sana seçtiriyodu varsayılan google değildi. Google mesajları bende sevmiyorum ama samsung mesaj uygulaması tamamen kalkmadığı sürece secim olması iyi bişey. Kimiside google mesajı daha cok seviyo onu kullanıyo tercih meselesi
ErenG09
Active Level 7
Galaxy S
Kimisi Google mesajları kullanmak istiyorsa playstore'den indirsin. Samsung telefonu çıkarıyorsa kendi uygulamalarının değerini düşürmemeli.
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Senin dediğin gibi samsung da sana diyo ben sana 2 hizmet sundum hangisini istiyosan onu seç. Samsunga mesaj uygulaması yüzünden hiçbirsey olmaz. Önce apple sonra samsung şarj adaptörlerini kaldırdı kaç kişi vazgecti samsung almaktan? Devir değişti artık
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Mesela s25 ultra s pen in bluetooth destegi kaldırıldı bu daha büyük bi fiyasko bence senin saydıklarından
semihyazici
Active Level 7
Galaxy S
Evet işin donanımsal rezilliği apayrı
ErenG09
Active Level 7
Galaxy S
S Pen ihtiyaca hizmet veren bir ürün değil. Ama servis uygulamaları öyle. Ben androidde kendi servis uygulamaları kullanmadıkları için Samsung seçtim. Şimdi o da 3.part mecbur bırakırsa ios geçerim.
0 Likes
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Kardeş mesaj uygulaması hala duruyo yaygara yapmana gerel var mı? 😂 s pen in bağlantılı rahatlıgının tadına bi varsaydın ozaman görürdün ihtiyaç mı değil mi 😂 ben arkadasın telefonundan deneyimlediğim halde anladım bide sürekli kullandıgını dşün. Hem olay inovasyon yenilik olayı ordan düşüneceksin. Senin işine yaramayan başkasının eli kolu olur. Keza mesaj uygulamasıda öyle. Bende sevmiyorum google mesajı ama tutupta medaj uygulaması gitti diye apple a geçip 2 kat fiyat ödeyemem sırf uygulama yüzünden 😂😂