cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ile sınırları aşın!

(Topic created on: 04-16-2024 08:27 AM)
396 Views
Ecrịn
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Samsung'un özelleştirme bakımından çok başarılı olduğunu biliyoruz. Bunlardan birisi de KeysCafe.
Eğer samsung'un normal özelleştirmesi yetmiyorsa Good Luck yüklemenizi tavsiye ederim. Bu program, samsung tarafından yapıldı ve galaxy store'de Mevcut. Good Luck içerisinde bir sürü özellik mevcut. Bunlardan size keysCafe'yi tanıtacağım. Videoda gördüğünüz gibi klavyenizi istediğiniz şekilde özelleştirmenize yarar.(Programı Tam olarak kullanabilmek için, Theme Park uygulamasını yüklemelisiniz.) Ve size çok fazla tasarım olanağı sunar.

Peki, Siz Hala denemediniz mi?

(Good Luck, yanlızca Galaxy A30 serisi ve daha üstü modeller, ve S serisi için geçerlidir. Ayrıca, cihazınız en az Android 13 olması gerekir.) 
5 Comments
Ecrịn
Expert Level 4
Galaxy S
Eğer cihazınız Good Luck desteklemiyorsa, play store üzerinden Fine Lock Uygulamasını yükleyebilirsiniz. Ancak içindeki Uygulamaları Chrome üzerinden indirmek zorundasınız.
0 Likes
CihazSahibi
Active Level 6
Galaxy S
1 hafta kullandım bu özelliği şarjı sömürdü desem yeridir sonra kullanmayı bıraktım
Galaxy S
Yanlış bilgi vermişsin Benim Android 10 ve telefon da A9 gayet te güzel destekliyor Ayrıca Good Luck değil Goodlock :))
0 Likes
Ecrịn
Expert Level 4
Galaxy S
Iiçindeki her uygulamayayı tam olarak desteklemiyor android 10 maalsesef zaten eğer resmi olarak yüklediysen çoğu gözükmez
0 Likes
Galaxy S
Tabi uymayanlar gözükmez, mesela camera asistan, ama çoğu var Sadece bazılarının özellikleri çıkmıyor sürüm farkından dolayı onlar da az sayıda