cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ile Son

(Topic created on: 06-15-2024 09:05 PM)
769 Views
witchar
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar beni tanıyanlar s23 ün oyun performansından şikayetçi olduğumu iyi bilirler S23 ü satıp iphon15 e geçtim bu da Samsung’un oyun kısmında (bence)sınıfta kaldı S25 çıktığı zaman eğer bu hatalar devam ediyorsa iphon 16pro ya geçiver eğer geliştirilirse tekrar aranıza katılırım Allah’a emanet olun Allah gönlünüze göre versin kendinize iyi bakın

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Sende Allaha emanet ol hocam

View solution in context

20 Comments
Solution
Galaxy S
Sende Allaha emanet ol hocam
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
İphone 15 mi sizce s23 mü farkları iyi kötü yazabilirmisiniz
witchar
Active Level 5
Galaxy S

Bence ekran yenileme 120 olmaması kötü gece çekimlerinde S23 daha başarılı pil konusunda iphon 15 daha iyi kamera olarak hemen hemen aynı gece çekimi hariç

0 Likes
witchar
Active Level 5
Galaxy S

Valla hocam şuan ikisi arasında bir şey diyemem her iki cihazı kullanmış olmanız lazım renkler ve tatlar tartışılmaz bu yüzden yanlış bir şey demek istemiyorum 

0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam yani fiyat farkına değer mi
witchar
Active Level 5
Galaxy S

Bence fiyat farkına değmez ama iphon15 pro alınır bu cihaz dehşet iyi PC ve konsol oyunlarını app stordan oynayabilirsiniz

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
8 gen 2 oyun çok iyi bir işlemci aslında tartışmasız ama yazılımlamı alakası var acaba ilginç
witchar
Active Level 5
Galaxy S

Genel olarak one   ui  yazılımı yüzümden Samsung tam performans vermiyor cihazın aşırı derecede ısınmasın yol açıyor

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsungda gos diye bir bela var biliyorsundur ondanda kaynaklı olabilir onun için labsi açın diyorlar ama ne kadar gosu engelliyor tartışılır