Original topic:

Samsung halts One UI 8 rollout for Galaxy S22 amid possible firmware issue

(Topic created on: 10-16-2025 11:44 AM)
223 Views
Maximus26
Active Level 4
Options
Galaxy S
לפי Sammobile יש כרגע עצירה של עדכון ui8 למכשירי S22, כנראה שהתגלו תקלות רציניות למרות שלא יצאה הודעה רשמית, אז לא סתם לא הופצה בארץ, נחכה לקבל גרסה יציבה.

*עדכון*

עכשיו יש גם כתבה באתר גרמני שאומר שהם יחזרו היום/מחר עם דגמי s22/+ אבל אין כרגע צפי ל Ultra. 
15 Comments
Galaxy S
כן אבל מה הקטע כבר כולם עדכנו את הגירסה.
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S

לא כולם. למעשה יש מצב שהרוב לא עידכנו. רוב האנשים לא ידעו שיש בכלל עידכון ואם לא נכנסים לבדוק אם יש סיכוי גבוה מאוד לפספס. בישראל ועוד כמה מדינות העידכון בכלל לא יצא מסיבות לא ברורות. ירדנים האחרונים שקיבלו לפני שהעידכון בוטל.

Galaxy S
לא ברור לי מה יהיה אם אלה שכבר עדכנו

0 Likes
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S

מאוד ברור. כאשר יגיע עידכון חדש עם גירסה גבוה יותר משלהם הם פשוט יקבלו הודעה על עידכון חדש ויוכלו "לשדרג". עד אז יקבלו הודעה שהם מעודכנים לקושחה הכי חדשה. ככה זה תמיד ולדעתי בסדר גמור.

0 Likes
Galaxy S
ניראה מה יהיה , ניראה לי שמדובר בתקלה ויחזור אותו עדכון לשרת.
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S

גם זה יכול לקרות. בדקתי את כל הקושחות לפני כמה דקות והכל עדיין על OneUI 7 לצערי. לרוב לוקח עד שבוע עד שיוצאת קושחה עם תיקון. הבעיה שלא מודיעים לנו מה קרה כי לא רוצים להודות בבעיות ולקבל תביעות לתשלומים.

Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
מדיווחים רבים העדכון גרם לתופעה רחבה מאוד של פס ירוק במסך, כלומר, פגימת פאנלי מבכים עם פס ירוק קבוע שמופיע לאחר העדכון. לאור הדיווחים סמסונג עצרה את העדכון ברמה הבינלאומית, בישראל טרם הופץ כך שסביר להניח שאין מה לחשוש בינתיים
mednykuporos
Active Level 1
Galaxy S
האם הבעיה היא לא בפרק של הפס הירוק של עונה 23??? האם אני טועהS?
0 Likes
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
לצערנו הבעיה הזאת קיימת עוד שנים לפני וחוזרת עם עדכונים לא אפויים במכשירים עם בקרת איכות ירודה, ובסמסונג לא ממש פותרים אותה