teyyo
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-26-2024 09:05 PM (Last edited 02-26-2024 09:09 PM ) in
Galaxy S
Bir kere daha yazmıştım, yine yazıyorum. Samsung, son yıllarda verdiği güncelleme sözü nedeniyle çuvallamış vaziyette. Çünkü her telefona 5 yıl güncelleme sözü, sanırım bir an lık gaza gelmenin neticesi. Dolayısıyla yetişemiyorlar. Yetişemedikçe sorunlar büyüyor. Şahsım adına, aylardır oneui 6.0 ile başlayan gereksiz pil kaybına dair hata raporu yolluyorum. Baktım ki neredeyse herkes aynı sorunu yaşıyor. Ufak tefek şeyleri geçtim, böyle on binlerce insanın yaşadığı ve hep bir ağızdan dile getirdiği şeylerde bile öylece bakıyorlar. Babamızın oğlu değil sonuçta... Böyle devam ederse ya millet telefon satıp yeni markalara geçer ya da telefonların güncellemesi bitince bir daha samsung'un kapısını çalmazlar. Karar kendilerinin. Nice marka yok etti kendini. Mazi uzak değil. Son aylarda artan bir tepki var. Dünyanın geri kalanında durum nedir bilmiyorum ama ülkemizde samsung'un politikası rezalet ötesi bir hal almaya başladı. Pil kardeşim, pil bitiyor. Durduk yere, hiçbir şey yapmazken pil bitiyor. Bunu söyleyince sanki 65 yaş üstü muamelesi çekip "sıfırla, arka plan uygulamaları kapat" ne demek? Gerçekten ne demek?
6 Comments

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-26-2024 09:15 PM in
Galaxy S
Çok doğru one uı 6.0 mafetti bizi 5.1 çok iyiydi
S23UltraSalim
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-26-2024 09:19 PM in
Galaxy S
Vallahi öyle one alıt berbat etti telefonu hem batarya bakimindan hemde sicaklik bakımından

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-26-2024 09:43 PM in
Galaxy S
Burada her şikayette samsung'u övenlerden dolayı samsung harika bir marka ymış gibi görünmeye devam ediyor!Hatta az önce tolga arkadasın paylasımı altında bu cahillere bunu anlatmaya çalıştım ama anlamıyorlar,kafaları basmıyor🤗

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-26-2024 10:04 PM in
Galaxy S
👍

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-26-2024 10:05 PM in
Galaxy S
Çok doğru
Esen22
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-27-2024 01:24 PM in
Galaxy S
Samsung eski Samsung değil artık, özenti bir firma olmaya başladı, yeni bir telefon çıktığı anda 1 sene önceki telefonu çöp etmeye çalışıyor verdiği güncelleme ile