Original topic:

Samsung gece çekimlerinde neden kötü? [ÖN KAMERA]

(Topic created on: 11-02-2025 04:39 AM)
253 Views
liang222
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selamlar ben 3 aydır s25 Ultra kullanıyorum bundan önce 7 yıl boyunca hep iPhone kullandım en sonki cihazın ise bu cihaza geçmeden önce 15 Pro max'ti fakat Bu cihazda yani s25 Ultra da gerçekten gözüm Gönlüm açıldı çok çok güzel bir cihaz gerçekten kusursuz bir cihaz diyebilirim fakat şöyle geceleri gerçekten ön kamerada fotoğraf çektiğimiz zaman yüzümüzü çektiğimiz zaman çamur gibi çekiyor arka kamerası veya herhangi bir arka kameralarından biri gece çekimlerinde çok başarılı olsa da ön kamera gerçekten ön kamera gerçekten çamur bunun sebebi nedir bilmiyorum tahminlerimden birisi Samsung biliyorsunuz güvenlik olarak parmak izi konusunda en iyisi çünkü ses dalgalarıyla kullanarak parmak izini şifreleme yöntemine başvuruyor Apple ise aynı zamanda parmak izi yerine Face ID konusunda dünyada en iyisi şimdi bu iki rakip firma çeşitli anlarda dünyanın en iyisi olsa da Apple'ın böyle bir teknoloji kullandığından dolayı gecedeyim ön kamerasının daha iyi olmasının sebebi bu olabilir mi Çünkü benim cihazımda en ufak bir sıkıntı yok ayarlarım Optimize ayarlar Cihazım güzel düzgün sıfır aldım daha 3 ay oldu elimdeki Daha doğrusu telefonumun üstündeki ekran koruyucudaki kamera kısmı açık hatta o ekran koruyucusu bile Samsung'un kendi orijinal s25 Ultra yansıma önleyicide ekran koruyucusu yani ona rağmen ben böyle bir problem yaşıyorum maalesef Neden bilmiyorum böyle bir sorun yaşayan oldu mu çözebilen Oldu mu Olduysa buraya veya özelden yazabilirse çok sevinirim

8 Comments
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Yazılımsal bir kalite düşüşü var s25 serisinde senin gibi birçok kullanıcı bu konudan şikayetçi ui 8.5 da bu sürüm anca tam oturur ui 7.0 ui 8.0 da çok problem var hâla çözülememiş
Serkan-S25-GS
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung kamara konusunda başarılı değil özelikle gece çekimlerinde isterseniz pro modunda kendiniz ayarlayabilirsiniz
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Galaxy'lerin ön kamerası bir tık daha zayıf kalıyor diyorlar (özellikle amiral olmayan serilerde, mesela FE'lerde kesinlikle geri kalıyor, S24FE'nin ön kamerası 11'den kötü). Ancak S25+16 Pro kullanan biri olarak aman aman **bleep** göremiyorum, özellikle gündüzleri. Geceleri ise gece modunun işini tamamlamasını bekleyince güzel sonuçlar çıkıyor.

Şu yazılımsal cart curt diyenlere inanmayın, S25'te 7 ve 8'de **bleep** vb. yok. Daha stabil bir cihaz.

Ön tarafta yüz tarayan Lidar sensörün kamera çekimi ile alakası da yok bu arada.
0 Likes
axeno
Expert Level 5
Galaxy S
İphone daha büyük sensör kullanıyor dinamik ada büyün diye. Ayrıca daha iyi çekim optimizasyonuna sahip. Samsung ise yıllardır ön kamerayı aynı tutuyor.
Galaxy S
Benim s24fe gayet iyi iPhone 13 le karşılaştırdık çok daha iyi çekiyor hocam
0 Likes
Galaxy S
S24fe'nin ön kamerası iphone 13 ile karşılaştırılımaz hele ki geceleri... iphone 13 bariz daha iyi
Galaxy S
Gece bilmem ama gündüz çok daha iyi hocam gece haklı olabilirsiniz Samsung gecede ön kamerada kötü
0 Likes
Galaxy S
Gece iş dönüşü çektim sokak lambasının ışığında ışık olmayan yerde iyi çekmez samsung. Eskiden j7duo vardı bende ön kamera flanşı vardı foto çekiminde çok yardımcı oluyordu şimdiki modellerde çerçeveyi kaldırdı ekran içinde kamera ve flaş ışığını iptal ettiler normal yani ışıksız ortamda kötü çekmesine0T24wto9.jpg
0 Likes