Woozi
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefon kasasında ufak çizik ve darbeler yüzünden cihazım onarılmadı ve 5700 tl fiyat verdiler daha öncede cihazımda çizik kırık vardı ve garantiye girdi telefonum aşırı ısınıyor eğer yarın öbür gün bu telefon patlayıp alev alırsa kim verecek hesabını
Arka kapağı yapıştırıp gönderdiler tüketici hakem heyetine baş vurdun ses seda yok internet üzeri olmadan nerden gidip baş vurabilirim tüketici hakem heyetine
5 Comments
Ümmet05
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2025 08:26 PM in
Galaxy S
Tüketici hakem heyetleri kaymakamlıklarda yada tüketici mahkemelerinde yer alıyor. Ama online başvuru ile yine aynı olur dosya açıldıysa işlem yapmazlar büyük ihtimalle. Ama sormaktan zarar gelmez. Tüketici hakem heyeti işlemleri bir kaç ay sürer. 2 kez başvuru yaptım farklı ürünler için. Birinde 6 ay birinde 4 ayda sonuç aldım.
Woozi
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2025 08:28 PM in
Galaxy S
Bende baş vurdum acemice oldu şimdi servisin fişleride elimde bi yarın gidip bakayım telefonu bazen tutamıyorum aşırı ısınıyor
Ümmet05
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2025 08:48 PM in
Galaxy S
Aynen elinde ne kadar servis fişin varsa sun hepsi altın değerinde. Aynı sorundan bir kaç defa gitmiş olması ve akabinde de bilirkişinin gelip incelediğinde de aynı sorunu gördüğünde şansın %100
Woozi
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2025 08:51 PM in
Galaxy S
2.bi başvurumu yapayım
Ümmet05
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2025 09:11 PM in
Galaxy S
Aynen yeni başvuru alırsalar yap olmadı ekleyemedigin evraklar varsa onları eklettirirsin