cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy s23 pili çabuk mu tükeniyor?

(Topic created on: 06-18-2023 04:37 PM)
1179 Views
harvesu
Active Level 3
Options
Galaxy S

Eşime geçen ay iphone 13 kendime samsung galaxy s23 aldım. Benimki daha iyi daha üstün diye hava atıp duruyordum. Batarya koruması için ikimizde yüzde 85'e kadar şarj ediyoruz. Sabah ikimiz de 10-11 gibi şarj ettik. Akşam 16'da onun bataryası yüzde 80 benimki yüzde 56'ydı. Hatta onun telefonundan çocuklar sürekli video falan izliyorlar. Diğer kullanımlarımız hemen hemen aynı. Sosyal medya, alışveriş vs. Tamam günü çıkarıyor gece 12'ye doğru yüzde 20-25 kalıyor ama iphone pil performansının çok gerisinde kalıyor galaxy s23. Nfc kullanılmıyor, sürekli açık ekran yok diye almadığım iphone 13 beni dumura uğratmaya devam ediyor. Sizde durum nasıl?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba harvesu,

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
21 Comments
tonymontana35
Active Level 3
Galaxy S
S23 yine iyi, allahtan s22 veya s21fe almamışsınız.
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam benim eşimde de şuan iPhone 13 var, bende s23.
Dediğiniz gibi batarya konusunda o daha önde
harvesu
Active Level 3
Galaxy S
İnsanın siniri bozuluyor
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
İp13 alsan da başka bişeyden sinirin bozulcak her telefonun kendine göre artısı var. Nfc yok aod yok 120 yok bi zahmet pil de gitsin :))
harvesu
Active Level 3
Galaxy S
Hocam zaten bu artıları için iphone 13 değil samsung s23 aldım. Pil testlerinde de başabaştı ama gerçek kullanımda iphone çok önde. O kadar güzel telefon yap batarya sınıfta kalsın. İnsanın siniri bozuluyor gerçekten.
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam haklısın ama iPhone 13 ünde 60hz olduğunu **bleep** etmiyorsun
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam o telefonun da artısı o işte öyle olmasa 34 35 bin olmazdı.
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Yani hocam pahalı olan kötü olmaz katılıyorum sana
huzeyfe14
Active Level 6
Galaxy S
S23 kullanan arkadaşım cihazını 60 hz alıp denesen pili iphone 13 den daha iyi olacak 120 hz her türlü pil çabuk tüketir s23 iphone 13 den çok çok iyi işlemci ve pil hepsi güzel fakat telefonun nasıl kullandığına göre değişir bu süre