cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy S20 Plus bluetooh bağlantı sorunu

(Topic created on: 08-19-2023 07:30 PM)
256 Views
Rhaen
Active Level 1
Options
Galaxy S

S20 Plus cihaz bluetoothunda arabanın radyosunu göremiyorum bu yüzden bağlanamıyorum. Etraftaki bluetooth cihazları görüyor bir tek arabayı görmüyor. Görmemesinin sebebi nedir, ayarlardan bir şeyler değiştirmeyi denedim ve videolar izledim bir türlü bulamadım. Çözümü çok lazım, Teşekkürler. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Rhaen,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
HPYZ
Active Level 5
Galaxy S
arabanın telefon ayarlarından cihaz eşleştirmeyi dene,araçtan açman lazım,araba kod vermesi lazım onu telefona girmek gerekiyor,benim araç böyleydi.
0 Likes
Rhaen
Active Level 1
Galaxy S
Arabada sadece bluetooh arama yapabiliyorum. Aramayı açıyorum telefondan bluetoothu açtığımda arabanın ismi çıkıyor diğer cihazlarda. Yani arabadan yapabileceğim bir şey yok benim sanırsam bluetooth ayarlarından onu görmesi için bir şey yapmam lazım. Çünkü sadece bende görünmüyor aracın bluetoothu.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Arabadaki bluetooth cihazını resetle.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Arabadaki Bluetooth sürümü cihazınız ile aynı Bluetooth sürümünü belki kullanmıyor olabilir bu yüzden eşleşme konusunda sorun oluşuyor olabilir. Bu yorumumdaki söylediğim çözüm Tahmine dayalı olarak yapılmıştır.
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Rhaen,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes