Original topic:

Samsung güncelleme s24 ailesine gelmedi (TR)

(Topic created on: 04-14-2025 01:11 PM)
133 Views
ilknur0652
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba, ne oldu şimdi güncelleme gelecek idi bugün s24 ailesine halen gelmedi neyi bekliyorlar ?

151 Comments
Enes96
Active Level 7
Galaxy S
😂
FelixKediDev
Active Level 3
Galaxy S
Hangi islev
DevrimEren
Active Level 4
Galaxy S
Tüm ülkenin moderatörleri kullanıcıları ciddiye alıp bilgilendirme yapıyor. Bizimkiler sadece konu silsin. Bu moderatörlerinde Samsung kullandığına inanmıyorum
KediDostum
Expert Level 3
Galaxy S
Koskoca Samsung devi Sürekli oyalama yapması hoş değil. İnsanın en sevmediği şunu yapıcaz deyip geciktirmesi.
Sonuç: uı7 gelmiyor diye s25 A56 lar alanlar bir milyon. Güncelleme hesimetinden soğuyanlar iki milyon. Bu kazanç değil hezimet .
emtimt
Active Level 3
Galaxy S
Hocam bu tür haberlere itibar etmeyin bunlar prim kasmak için yapılan hareketler
Berkadeus
Active Level 5
Galaxy S
Saat 1 oldu, hâlâ güncelleme yok.
Evernight7
Active Level 8
Galaxy S
Kilit ekranından geçilmiyormuğ
AkaySakarya
Active Level 6
Galaxy S
Şuna bak koskoca firmanın teknik ağı satış ağı reklam ağı kanalları sayfaları forumları var. Yetmiyor siteleri ceoları yöneticileri binlerce belki milyonca çalışanı veya ilişiği var. Türkiyedeki çalışanlar bile bazı bilgileri bizden öğreniyorlar. Böyle bir şirket olabilir mi bu nasıl bir marka ve müşteri algısı? Lan bi çiğköfte alınca bile bişey olduğunda adamlara yorum yapıyon cevap veriyolar 😂 sen binlerce lira ver adamlara ulaşmak için yabancı kaynaklara falan bak sitelerde araştırma yap. Yatıyormu bu samsung tr ekibi? Ne için para alıyolar bunlar acaba?
KediDostum
Expert Level 3
Galaxy S
ui 7 ile kullanıcılarını üzen samsung, yıl sonuna kadar ui 8 erken vererek özür dilemeli.
Eğecik
Active Level 10
Galaxy S
Samsung'un galiba 7 sayısı ile bir alıp veremediği var arkadaşlar:). Samsung Galaxy Note 7'de de sıkıntı yaşamıştı şimdi de OneUI 7'nin dağıtımında ertelemeler söz konusu. 7️⃣7️⃣7️⃣7️⃣7️⃣7️⃣7️⃣