cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung güncelleme politikası

(Topic created on: 02-14-2025 01:23 PM)
289 Views
ahmettkurkcu
Active Level 7
Options
Galaxy S

Mayıs ayında android 16 çıkacakmış Samsung hala one ui 7 yi diğer telefonlar için veremedi. Hazır yapılan android 15 in üzerine arayüzü entegre etmekte zorlanan Samsung Allahtan android 16 yı kendisi yapmıyor. Android 16 yı yapsaydı herhalde 2-3 senede bir güncelleme gelirdi. 

11 Comments
Galaxy S
Bu gidişle kimse s26 almaz o kadar para ver en geç sen güncelleme al s26 çikınca s25 te böyle olucak
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
One ui7 çıkınca s24 ün s25 den farkı olmucak bu yüzden bekletiyolar yoksa satamazlar 😂
Galaxy S
Evet 😅
0 Likes
ahmettkurkcu
Active Level 7
Galaxy S
Aynen öyle maalesef
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Fanboylar kızar sana bak. Öyle deme 😄
ahmettkurkcu
Active Level 7
Galaxy S
Ben Samsungu severim ama eleştirmeyi de bilmek lazım. Bu işleri pek beceremiyor Samsung maalesef. Çok zor olmasa gerek bir arayüz güncellemesinden vermek. Google koskoca android i güncelliyor 1 yıldan kısa sürede Samsung arayüz güncellemesini yapamıyor. Bunları söylemek lazım körü körüne bir markaya bağlanmak saçma bence.
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Her cümlene katılıyorum ben. Olması gereken tüketici tutumu bu zaten. Şu durumda bile samsungu eleştiremeyen fanboyları hiç anlamıyorum. Bi ticari markaya körü körüne bağlanmak başlı başına garip
t4bu19
Active Level 7
Galaxy S
Plan yok takvim yok
0 Likes
ahmettkurkcu
Active Level 7
Galaxy S
Aynen Google takvim yayınlıyor şu zaman beta şu zaman kararlı sürüm çıkacak diye ama Samsung karadüzen ilerliyor.