cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung güncelleme politikası

(Topic created on: 09-22-2023 06:57 PM)
Teksam
Active Level 6
Options
Galaxy S

İyi akşamlar, 

Bir güncelleme ile sorun ortaya çıkıyorsa bir sonraki güncellemede bu sorun, gördüğüm kadarıyla bir sonraki güncellemede çözülüyor. Ancak Samsungun güncelleme politikasında hoşuma gitmeyen ,bana göre olmaması gereken, daha fazla güncelleme almasî gereken yeni nesil telefonların kısa bir süre içerisinde bu android güncelleme desteğinin kesilmesi çünkü teknolojiyi seven fakat yeni telefon alacak kadar bütçesi olmayan kullanıcıların kullandıkları cihazı soğumadan ve zevk alarak kullanabilmesi gerekiyor bence. Ben çok konuştum sıra sizlerde siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
11 Comments
wex
Active Level 6
Galaxy S
Aslında eskiye göre daha iyi 4+1 güncelleme ve her ay güvenlik güncellemesi iyi

Yalnız sorun çok satan alt ve orta segment modellerde bunlar çıktıktan 2 sene sonra bile satılıyorlar örnek s20fe

Bunları satın alanlar doğal olarak güncelleme avantajını kullanamıyorlar samsung bu konuya odaklanmalı.
Teksam
Active Level 6
Galaxy S
Benim de tam olarak bahsettiğim bu konu haklısınız
Galaxy S
S20fe orta-üst amiral model.A ve M serisi ile karıştırma.
Teksam
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşım büyük ihtimalle yeni bir amiral gemisi olmadığı için ve özellikleri yeni üretilen orta segment telefonların özelliklerine benzer olduğu için orta segment demiş olabilir
Galaxy S
Öyle ya da böyle orta segmente göre daha üst seviye özellikleri var(işlemci,kamera lens, zoom miktarı vb).
Teksam
Active Level 6
Galaxy S
Aynı zamanda yeni üretilen amiral gemilerine bakarsak amiral gemisi diyemeyiz tabi ki üretildiği sene içerisinde amiral gemisi diyebiliyorduk
Galaxy S
Benim için hâla amiral çünkü 30xzoom yaptıgında bile fotografta kalite,kullanımdaki hız ve yazılımın daha az kısıtlı oluşu benim için öncelik ki eski amiral gemisi olur ama "artık amiral model değil"diyemeyiz çünkü hâla yeni cihazların çoğunndan daha iyi(giriş ve orta).
wex
Active Level 6
Galaxy S
S20fe hala işlemcisi sayesinde nerdeyse tüm orta segmentten üstün ağız alışkanlıği
Ama yinede güncelleme desteği bitmiş bir cihazı hala satıyorlar:)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Akıllı telefonun kaldırabildiği kadar güncelleme desteği verilmeli bence