cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung ekran süresi

(Topic created on: 10-23-2024 11:10 PM)
90 Views
Ceyhunnn616161
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar ekran süresi arttırmak için ayarlarda yaptığınız işlemler ve ekran sürelerinizi bu gönderinin altına atıp hep birlikte değerlendirme yapalım. Mesela ben s24+ kullanıyorum 15 gündür bazen 5 saat bazen 7 saat bazen 8 saat aldığım oluyor mesela gün boyu 4.5 g acık aksam eve gittiğimde 3.5 4 saat ekran süresi aldığımda oldu bu süre zarfında telefon yanı oldugu için pil konusunda kararsız kalıyor diye umuyorum sizlerin görüşlerini almak isterim hayırlı aksamlar 

10 Comments
Solution
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlar> Uygulamalar burada bütün uygulamalara işlem yapman sağlıklı olur. Yaklaşık yarım saat sürebiliyor. Gereksizleri kaldır. Kalkmayanları durdur, pil kullanımını sınırla ve verilerini sil. Samsung modları kullanarak 2 mod oluştur (akıllı saat veya bilekliğin varsa 3 daha iyi olur, wifi'den kopunca Bluetooth açılsın böylece saatinle evden çıkar çıkmaz bağlanır, dönünce kapanır.) bunlardan biri genel güç tasarrufu modu, diğeri ise kasan uygulamalarda güç tasarrufunu kapatan güçlendirici mod (oyun gibi).
Galaxy S
Teşekkürler yorumun için
Renega
Active Level 6
Galaxy S
Çözüm olarak işaretlersen sevinirim 😊
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Değişiyor benim değerler en az 10 saat alıyorum1729713184636.jpg1729713184722.jpg
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
genelde çok önemli olmayan özellikleri kısıtlama dışında bir ayar yok(arka plan veri kapat,ekran çözünürlüğü düşür,adaptif pil aç,veri tasarrufu aç vb.).
Galaxy S
Teşekkürler yorumun için
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
😊 🙏
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
0 Likes
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy S
Ben de tablet var sittin sene güç tasarrufunda kullanmam performans odaklı bir insanım 😂
Galaxy S
Teşekkür ederim