Original topic:

Samsung ekosistemi pişmanlığı

(Topic created on: 11-08-2025 07:34 AM)
327 Views
Zagortenay
Active Level 6
Options
Galaxy S

Yaklaşık iki yıl önce düştüm o tuzağa. A9 tablet watch 6 S24 fe ve buds fe ile kurdum ekosistemi. 2 yıla yaklaşmakta birlikte buds fe dışında hiçbir cihazdan memnun değilim. Gerek güncelleme politikası gerek pil yetersizliği hiçbiri tatmin etmedi aldığım günden beri. 2 yıl daha kullanıp ömrünü tamamlamış sayacagim bu cihazları. Ve daha samsungla işim olmaz. Ne kadar kotulesekte sanırım en iyisi yine Apple...

10 Comments
Galaxy S
Aynen
Ramocann
Active Level 10
Galaxy S
Bro teknoloji biraz da şans işidir fabrikasyon üretim cihazlardan bahsediyoruz nihayetinde ve cihazlarında sorun görülmeyen herhangi bir benzeri marka da yok, bunu biraz araştırma ile görebiliyoruz. Ama serzenişinde haklısın da yani sonuçta aldığın cihazları sen kullandın ve yaşadıklarını sen deneyimledin. Yalnız şöyle bir durum var, Apple'ın işletim sistemi ve yazılımı kapalı kaynaklı dolayısıyla kullanıcılarına güncellemeleri her bir cihazı bazında aynı zamanda verebilmeleri çok normal, bunu android tarafında saf android deneyimi sunan android'in babası google bile cihazlarında her bölgede maalesef yapamıyor. bu noktada samsung android tarafında en uzun süre güncelleme vermeye çalışan ve androidi kendi sistemiyle entegre edip globale dağıtmaya çalışan bir marka olarak karşımıza çıkıyor, güncelleme konusunda sana katılmamakla birlikte cihazlarında yaşadığın sorunlar dolayısıyla sana hak veriyorum, her ne kadar fabrikasyon üretim cihazlardan bahsediyor olsak da Türkiye şartlarında tonla para verip aldığın cihazlardan sorun çıkarmasını beklemiyorsun tabi fakat bu noktada da beklentilerini karşılayabilecek kapasitede cihaz seçip seçmediğin de bir etken. Sana kendimden örnek vereyim, bugüne kadar 4 farklı Samsung cihaz kullandım ve sadece tabletimden memnun değilim diğer cihazlar gayet iyiydi ki tablet de one ui7 ile biraz problem çıkardı, ekran süresi biraz az gibi geliyor bana. Bunun dışında bir şikayetim yok açıkçası..
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Hocam teknoloji şans işi değildir. Bir işi iyi yaparken kötüye çevirmek tamamen şirketin beceriksizligi ile alakalı bir durumdur. Ben S24 FE yi one ui 6.1 ile aldım. O kadar memnundum ki artık samsungdan şaşmam diyordum. Ama 7ve 8 ile birlikte telefonun içinden geçtiler. 5 yıllık iPhone 11 ile aynı ekran süresini aliyorum. Telefonda pildede sıkıntı yok servise getirdim servis bile güncelleme kaynaklı dedi hard reset attı yine aynı kaldı ki bu formda bir sürü insan var şarj dan yakınan hepsimi fabrikasyok maduru😊 kaldı ki watch 6 Samsung bu saati unuttu resmen . Hiçbir güncelleme yok 6 aydan fazladir güvenlik güncellemesi bile. Olmasında zaten çünkü her güncelleme cihazları daha da geri götürüyor. 7 yıl güncelleme sözü verip 2 yılda cihazların anasını ağlattılar. Bana teknoloji şans işi deme lutfen
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Ben s24fe kullanıyorum, arap atı gibi de yoruyorum cihazı en ufak bir takılma ya da sorun yok. Teknoloji biraz şans işidir.

Ama tv konusunda mesela Samsung'un Tiezen ısrarı yüzünden asla TV sini kullanamam. Tablet konusunda damen iyi tabletinde dahi 4K ekranı yok, netflix, hbo 4k açmıyor. O konuda zaten Android aleminde Apple i geçen yok maalesef o da uçak parası
0 Likes
Ramocann
Active Level 10
Galaxy S
Bro tamamen şans işi demedim zaten, bazı cihazlarda problemler görülebiliyor. One ui7de ve 8de şarj konusunda ciddi problemler görülen cihazlar da var ama bir sürü dediğin insanları tek tek say bakalım bir sürü mü yoksa 20-25 kişi mi çıkacak. Yanlış anlama ben de A9 plus tabletimden şikayetçiyim bu arada, haksızsın da demiyorum ama büyük resme bakmak lazım nihayetinde ki sorunsuz bir marka fabrikasyon üretimlerde maalesef yok..
0 Likes
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Apple'dan sonra da geçecek marka bakmaya şimdiden başlayın.26.1 ile bile halen sorun yaşıyorum 16 Pro'da haberiniz olsun....
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Şuan 26.1 one ui 8 den çok daha iyi
0 Likes
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Asla ve asla.
Playground emoji oluşturma kasıyor(bizdeki drawing assist gibi bişi)
Ana ekranda en soldaki widget'lı alana geçerken takılma(mağazadaki 17'lerde bile oluyor)
CarPlay sorunları devam
Bi tek bildirim paneli takılmasını düzelttiler heralde daha yaşamadım yaşarsam belirtirim...

S25'te hic sorun yok şu anda UI 8 ile birlikte.Simdiye kadar kullandigim en stabil One UI.
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Asla asla deme öne ui 8 uygulanma içinde quick panel hala kasıyor Samsung klavye çok kötü durumda kilit ekranında problem hat safhada pil optimizesini saymıyorum bile tarihte ilk defa Apple ekran süresinde Samsung'u gecti. Her yönüyle öne ui 8 den şuan dhaa optimize 26.1 arkadaşımda iPhone 11 var son guncellme ile telefon hala benim S24 fe ile aynı ekran sürelerinde kapışıyor. 6.1 den Samsung bitti nettir bu