Original topic:

Samsung ekosistem sorun

(Topic created on: 01-29-2026 05:44 PM)
247 Views
Emirhan1337
Active Level 5
Options
Galaxy S

Benim daha 1 aylik s25 im var ve samsung ekosistemi yapmak istiyorum eski bir 4 aylik veya 5 aylik orijinal kilifim var ve kiliftanmi kaynakli bilmiyorum soyulmalar oluyor eski s25 imdede öyle olmuştu degisim yapmislardi acaba sorun kiliftami söylermisiniz ayrica bu nedenle sizce orijinal seffaf kılıfmı alayım yoksa samsung buds 3 veya buds 3 fe mi alayim hic kulakligim yok disarda bazi zamanlar sarki dinleyesim geliyor ama kulaklik olmadigi icin dinleyemiyorum sizce kulaklikmi kilif mi

15 Comments
Galaxy S
Kulaklık daha mühim bence
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bu ay buds 4 cıkacak bekle bomba gibi geliyor arastıdıgım bilgiler dogrusa ama almak istemesen 3 pro ilk tercih et sonra düz 3 bak
0 Likes
Emirhan1337
Active Level 5
Galaxy S
3fe daha iyi degilmi birde pro 7k kulaklığa 7k veremem
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Pro soyle diyim aple pro ve samsung ultra gibi düsün düz 3 serisi düz modeller gibi ve 3 pro da kulaklık silokun var ve disardaki ziren sesleri algılama var kısıyor müzigi otomatik VE 3 fe ise telefonlardaki fe gibi kırpılmıs ozelik var yani
0 Likes
Emirhan1337
Active Level 5
Galaxy S
Peki 4 çıksa 3 pro kadar kaliteli olurmu dışarı sesleri için rahatlık fln ve ne kadar olur çıktığında tahmini
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S26 ile tanıtılacak satısıda sanırsam oda subat veya mart olur herhalde pro herzaman bi tik önde oluyor o konuda bisey diyemiyom 4 seri icin bekle istersen
0 Likes
Emirhan1337
Active Level 5
Galaxy S
Yani uygun olursa alabilirim çünkü o dışarıyı algılama özelliği çok hoşuma gitti
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bende 2 tane var 3 pro ambulans gecince kısıyor uzaklasana kadar
0 Likes
Emirhan1337
Active Level 5
Galaxy S
Yani valla bi kulaklığa 7k veremem telefona veririmde kulaklık 3 de yeter benim icin
0 Likes