cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung cihazmı Bul-Başıma gelmez demeyin

(Topic created on: 09-06-2024 09:46 PM)
661 Views
kahramanomer
Active Level 3
Options
Galaxy S
2 gün önce s21 5G telefonumu akşam 21.30 gibi otobüs durağında unuttum.yarım saat sonra aklıma geldiğinde telefonu aradığımda meşgule atıldı. 2 kez daha aradım ama cevap veren olmadı bende daha fazla işkillendirmemek adına aramayı bırakıp samsung cihazımı bul aktif ettiğim hesabıma giriş yaparak telefonu çalan şahsı bulmak için girdiğimde telefonun aktif oldupunu ve yürüdüğünü anladım ve konuma gidip telefonumu çalan kişiden aldım. Aklınızda bulunsun mobil veri sürekli açıktı benim. Aklına sim kartı çıkarmak gelmediği için kısa sürede buldum telefonumu. Arkadaşlara tavsiyemdir herkes aktif etsin bu güzel özelliği bizzat yaşadım. Az daha yeni telefon almak zorunda kalıcaktım. şu nişan arefesinde. dikkat edelim.

17 Comments
kahramanomer
Active Level 3
Galaxy S
Dışarı çıkarmıyosan bişey olmaz. Ben hafif çakırdım bankta unuttum. Sonra olan oldu 🤣🤣
0 Likes
Galaxy S
Yani müzik dinlemek için çıkarıyorum sonra çantama geri atıyorum çok çıkaran biri ben cihazımı gezerken cihazlarıma aşırı önem veren birisiyim ben.
Bir kere de takside unutmuştum çantamı içinde tablette vardı o gün aşırı ağlamıştım aşırı dil dökmüştüm. Allah'tan bir tanıdığım sayesinde kurtardık çantamı şu an bende tablet. Cihazların kaybolması nasıl bir his biliyorum Allah bir daha yaşatmasın abiciğim 😅
kahramanomer
Active Level 3
Galaxy S
Sağol dostum cidden sıkıntı kimsenin başına gelmesin
Galaxy S
Hayır öyle birşey olmaz google güvenlikiği var format atarlarsa hesap sorar
kahramanomer
Active Level 3
Galaxy S
Telefon bayisinde sıfırlıyorlar cüzi bi rakama. Sıfırdan kuruyosunuz geçmişte o da başıma geldi
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy S
güvenlik yok kolay birsekilde format atabilir, ben sifresini bilmedigim telefonu formatlamıstım
Galaxy S
Simsiz de çalışıyor o özellik 😊 çevrimdışı bulma özelliği var
kahramanomer
Active Level 3
Galaxy S
Sim olmadan çok zor bulurdum. telefon sıfırlandıktan sonra hiç bulamazdım. Bunun tek çözümü E sim diye düşünüyorum. Yakında ona geçicem