FurkanA345G
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 part.
Samsung ceo şu olarak
Cikacak olan yeni telefon tasarımlarını birkaç tasarim yaparak kullanıcılara sunarım ve kullanıcılardan konsept tasarim yaparak güzel olan seçilip o tasarımı uygulardim
Guncelleme politikasını değiştirirdim bir guncelleme 4 yıl değilde Android Ram desteği kesilesiye kadar alırdı ve one ui 7 Android tabanlı yapmak yerine 3 4 Android surumu destekleyecek şekilde yaparak one ui sürümünü Android le yayınlar sonra Android 16 17 betalarını sunarım.
Guncelleme de fikir danışmanlığı yaparak kullanıcının en istediği özellikler ekler test etmek için beta açar ve geniş çaplı olur
Guncelleme aksilik olmazsa eğer tarihinde verir eger gecikme olursa özür mesajı ile sorunu teker teker anlatır belki kullanıcılarla canlı yayında gelistirirdim
3 Comments
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
Güzel tasarımları susarsanız her sene telefon sayamazsınız çünkü her sene güzel tasarım üretemezsiniz.
Güncelleme desteğini Google'ın getirdiği zorunluluklar yüzünden 7 seneye çıkardılar istemeseniz vereceksiniz o kadar.
Android 3 4 derlen ne demek istediğinizi anlamadım
Güncelleme konusunda fikir almak ve canlı yayın gibi şeyler güzel fikirler umarım yaparlar.
Güncelleme desteğini Google'ın getirdiği zorunluluklar yüzünden 7 seneye çıkardılar istemeseniz vereceksiniz o kadar.
Android 3 4 derlen ne demek istediğinizi anlamadım
Güncelleme konusunda fikir almak ve canlı yayın gibi şeyler güzel fikirler umarım yaparlar.
FurkanA345G
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
Xiaomi gibi bir one ui surumu 4 5 Android sürümüne uyarlamak için çalışmalar yapardim
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/One-UI-vs-HyperOS-güncelleme-mantığı/td-p/19084302?src=...
Tam da onunla ilgili bir gönderim var😊
Tam da onunla ilgili bir gönderim var😊