Original topic:

Samsung bunu nasıl başardı?

(Topic created on: 10-12-2025 07:54 PM)
331 Views
klingon
Active Level 6
Options
Galaxy S

Forum'da çoğu zaman kullanıcıların cihazlarına göre aldığı ekran sürelerine bakıyorum. Neredeyse herkes, hangi cihazı kullanırsa kullansın, 4-5 saat ekran süresi alıyor. Özellikle mobil veride, S22 kullanan da, S23 kullanan da, S24 Ultra kullanan da, S25 Ultra kullanan da aşağı yukarı bu saatleri alıyor. Düz model ve Ultra modelleri nasıl aynı ekran süresini veriyor? Full bataryada gerçekten Samsung'un bunu nasıl başardığını merak ediyorum. Samsung, son iki senedir özellikle One UI 6 güncellemesinden sonra S serisinin pil performansının içinden geçmiş durumda. Her beklenen güncellemeden sonra pil performansının daha iyi ve optimize olacağı söyleniyor ama daha kötüye gidiyor. Muhtemelen S23 ve S24 serilerinin yaşadığı sıkıntıyı bir iki sene içinde S25 serisi yaşayacak. Bu da beni Samsung almaktan çekindiriyor.

11 Comments
samsung43
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung malesef yeni bir telefon çıksın hemen bunu yapıyor maksat yeni telefona yönlendirme
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Bu Samsung'a göre satış stratejisi olsa da tüketici haklarına göre kesinlikle dolandırıcılık sayılmalı. Türkiye'deki vergi sistemine ve kur farkına göre yüksek fiyatlar ödeyerek satın aldığımız telefonlar 1-2 yıl içinde batarya konusunda çöp olmamalı.
samsung43
Expert Level 2
Galaxy S
Gelde bunu samsunga anlat resmen tüm telefonları çöp hale getiriyor birde güvenilir marks hoş elmada pil konusunda iyi değil
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Apple'ın düz modelleri dediğin gibi pil konusunda aşırı iyi değil ama Pro Max modelleri net bir şekilde Ultra modellerinden daha iyi ekran süreleri veriyor, özellikle mobil veride. Samsung'un sıkıntısı mobil veride aşırı derecede güç tüketmesi. S24 Ultra, S25 Ultra gibi cihazların mobil veride 4-5 saat ekran süresi vermesi kesinlikle kabul edilemez, en az 8 saat ekran süresi vermesi lazım.
samsung43
Expert Level 2
Galaxy S
Bakın **bleep** haklısınız
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy S
One UI 6.1'den sonra bozdu.
Ben 7 sorunlu diye aylarca yüklemedim 8 gelince dün yükledim çok pişman oldum şarj dayanmıyor cihazım bş duruken uykuda acayip şarj harcıyor. Keşke indirmeseydim.
0 Likes
berkesait
Active Level 6
Galaxy S
Ben one ui6 ile kullanmaya başladım telefonu. 60hz ile ortalama 5-6 saat alıyordum. Şu an one ui8 120hz ile %91 pil sağlığım olmasına rağmen 8 saatleri gördüğüm oluyor. Sıfırlama yapmak mühim. Good guardians ile gerekli ayarları yapmak haftada bir app booster kullanmak mühim. Canta+shiziku ile kullanılmayan ve pil kullanan google samsung applerini silmek mühim. Google hizmetlerindeki çoğu ayarı kapatmak lazım bomboş çalışıyor takip uyarısı veya yakındaki cihaz taraması cart curt. Bunları yaptıktan sonra iyi ekran süreleri alırsınız.
Erekarteks
Active Level 5
Galaxy S
Dediğiniz uygulamaları mağazada var mı, ayrıca siz one ui 8 den sonda fabrika ayarlarına döndünüz mü?
0 Likes
berkesait
Active Level 6
Galaxy S
canta yok github üzerinden indiriliyor shiziku mağzada mevcut. One Ui7de döndüm ardından temiz kurulum yaptım. Ama farketmez yani istersen güncelle sonra sıfırla ama daha uzun sürer.