Original topic:

Samsung benim için BİTMİŞTİR

(Topic created on: 10-14-2025 05:25 PM)
864 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki cihazımı teslim aldıktan sonra ekranda bir şişlik fârk edip paylaşmıştım. Aynı şekilde cihazın ekranının kasadan ayrıldığını da paylaşmıştım. 1 ay boyunca Samsung'a X hesabından bolca bu sorunu paylaştım. Sonunda beni servise çağırdılar ve cihazı inceleyeceklerini söylediler. Aradan 1 gün geçti. Cihazımın garanti dışı kaldığını ve 6950tl karşılığında kasa değişimi yapabileceklerini söylediler. Teknisyen hatası yüzünden ben niye para ödeyeyim? Daha yeni değişen kasa nasıl yamuk olabilir... Ayrıca kasa değil ekran şişik. Girişte çalışan Ebru Hanım da bana kaba bir dille savunma yaptı. Benim söylediklerimi kâle almayarak sadece beni suçladı. Bana verdikleri kağıda imza atarken yanına sorunlu teslim aldım diye yazmak istedim. Başta fazla tepkili bir şekilde izin vermedi. Sonra tabletimi bir anda benden alarak "imzalayın yoksa tableti veremeyiz" dedi. Ben yazmakta ısrarcı olduğumda "iyi yazın" diye cevap verdi. Oradaki kameralar ses kaydı alıyormuş. 

Elimdeki belgeleri ve yazışmalarımı Tüketici Hakem Heyeti'ne yaptığım başvuruda, haklarımı aramak üzere kullanmaktan çekinmeyeceğimi ve bu sürecin tüm yasal zeminlerde takipçisi olacağımı söylemek isterim.

Ayrıca bu yaşananlardan artık çok sıkıldım ve yoruldum. Bu sebeple bu markadan artık vazgeçiyorum. Samsung senin için ne ifade ediyor diye sorarsanız "Samsung kullanıyorsan kendini savunmayı bileceksin. Aksi takdirde suçlusun" demek istiyorum. Tabii ne kadar kendinizi savunsanız da, ne kadar belgeleriniz olsa da size inanmamayı tercih ediyorlar orası ayrı...

Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim. İnşallah😊🙏
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
O şube kapatılsa Samsung’un yararına olacak. Bu kadar kötü bir şube nasıl açık kalabiliyor anlamıyorum.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Amaçları mağdur edip para almak. Niye kapatsınlar ki para kapılarını😂
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Ülkedeki tüm şubelerinin mağduriyet payını elinde tutuyor resmen şube. Hiçbir yerde iyi puanlaması yok, nam salmış artık, nasıl hiç milletin dikkatini çekmiyor?🤔
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef öyle... Zaten kullanıcıların dikkatini çeksin diye paylaşımlar yapıyorum. Umarım **bleep** edilir ve bu servis kapatılır
Antropolog
Active Level 9
Galaxy S
Tüketici hakemde satıcıyı savunuyor hiç bir şekilde müşteriyi düşünmüyor hep reddediyorlar adalet yok maalesef aylarca beklersiniz anca
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Bus servis yüzünden çok fazla başvurum oldu. Hepsinde de haklı bulundjm. Haklı olduğum belgeler zaten mevcut🙂 Ben hakkımı alacağıma inanıyorum🙏
Antropolog
Active Level 9
Galaxy S
Sizdeki hakimler adaletli galiba 😂😂
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Yasada ne varsa ona hüküm vermekle zorumludur heyet, yasal olarak haklısanız insan batası dışında imkansız heyetin satıcıdan yana olması.
Antropolog
Active Level 9
Galaxy S
Bozuk ürün gönderdiler başvurdum reddetti nasıl oluyor bu iş 😂