Original topic:

Samsung batırmaya devam ediyor.

(Topic created on: a month ago)
250 Views
Hsynemre35
Active Level 3
Options
Galaxy S

Haksız yere kapanan WhatsApp hesaplarından, saçma sapan güncellemelerden sonra Apple'a dönmemizi mi istiyorsunuz sayın Samsung yöneticileri? Kural dışı hiçbir şey yapmıyorken nasıl olur da günde 15 saat kullandığımız WhatsApp bir anda spam yiyebilir? Eğer suçumuz samsung kullanmaktan kaynaklanıyorsa ya bu sorunu düzeltin ya da kendimize bir adet apple telefon alalım. 

8 Comments
Efecan5252
Active Level 3
Galaxy S
Benim neden kapanmadı
Hsynemre35
Active Level 3
Galaxy S
Dua et de kapanmasın bütün kullanıcıların erişime engellenme saatleri farklı
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy S
Whatsapp da bazıları sorun yaşıyor kilitlendi engelledi yazıyor bir forumda görmüştüm ama ben de böyle birşey yok şaşırdım sadece S serisi de mi oluyor ya da başka telefonlarda da mı oluyor anlamadım ama birileri spam atıyor olabilir
Hsynemre35
Active Level 3
Galaxy S
Ustam kim nasıl yapıyor bilmiyorum ancak şu an örnek vermek gerekirse şikayet var resmi sitesi ve samsung memberste ben haricindeki kullanıcıların da başına gelmiş bu olay 1den fazla samsung kullanıcılarının başına geliyorsa sorun samsungta demektir.
mamipriv26
Active Level 7
Galaxy S
s22 kullanıcısıyım ayni şekilde bana da geldi mail ve gozden gecirme olaylarindan sonra 12 saat icinde kalkti
Hsynemre35
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkürler hocam içimize su serpildi 🙏
0 Likes
mamipriv26
Active Level 7
Galaxy S
emin ol bende korktum dedim yeni hat alicam cart curt 30 yillik hat yani
Beykady
Active Level 5
Galaxy S
Dediğinizle beraber samsung yada WhatsApp herhangi bir açıklama yapmadı ve en önemlisi bu durumu çözecek bi güvenlik adımı atılmadı