cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ayıbı

(Topic created on: 3 weeks ago)
189 Views
Kna76
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaş ben burada içime sinmeyen ve Türk milletini görmezden gelen Samsung hizmeti hakkında bir kaç şey söyleyeceğim heryerde bunu paylaşacağım baştan yazayım ülkemizde milyonlarca dolar para kazanan Samsung özelikle akıllı telefon sektöründe oldukça ileride Türkiye satışları da gayet üst seviyede s24 ultra diyen cihaza hatırı sayılır para saydım ve çeviri özelliklerde bazı uygulamada Türkçe dil desteğinin olmadığını gördüm özellikle al hizmetlerinde çok gerekli olan anında çeviri de Türkçe desteği yok aklıma geldikçe her platformda bunları paylaşalım niye ben satın aldığım ürünü tam kapasite ile kullanmıyorum bunun izahını yap samsung Samsung klavyede bile türkçe çeviri yok türkçe yi görmezden mi geliyorsunuz bu samsungdan aldığım son ürün daha öncede Samsung telefon kullandım aynı durum yine vardı.milyon dolar kaldırdığın ülkemde bize hizmet etmek zorundasınız 

13 Comments
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy S
Bir kere guney kore ve samsung markasi samsung telefonlari tekirdag kapaklida uretiliyor ve hyundai arabalar savunma sanayindeki bir cok isbirligi ucaklar hurjet ve kaan tfx kore versiyonu kfx hurjetin aynisi egitim ucagi ortaklar degisik olsada projeler ayni altay tank motoru sondaj gemileri ortak gecmisimiz kore savasi bizi onlara dost yapmistir. Turkiye onlarin sayesinde ayakta duruyor diyebiliriz
0 Likes
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Cep telefonları burada üretilmiyor. Genellikle beyaz eşyaları burada üretiliyor.
0 Likes
Kna76
Active Level 2
Galaxy S
Tamamda burda üretilen malda niye türkçe yok bu kadar seviyorlar bizi babasının hayrına mı üretim yapıyor burada xiomi ve birçok çinli marka türkçe hizmeti kesintisiz veriyor onlarda buraya yatırım yapıyor kimi yatırım tekliflerini koreli dostlarımızın işi bozulmasın diye kabul edilmiyor bu söylediğiniz neden bu millete kısıtlı hizmet veriliyrun cevabı olamaz ben 70 bin lira saydığım malın kesintisiz bir şekilde bu millete de verilmesini istiyorum neden benim dilim menü de yok onu cevaplamsı gereken cevaplasın
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy S
kimse turkiyeyi gormezden gelmiyor bilakis turkiyede butun ekonomik faaliyetler ve teknoloji transferinde on saftalar bilgin olsun
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy S
yok a25 samsung telefon made in turkey fabrikasi tekirdag kapakli diye yaziyor
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy S
hyundai bayon ve i20 turkiyede
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy S
uretiliyor ulkeye buyuk katma deger
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy S
telefonda uretmeye baslamislar cok takma turkce muhendis bulurlar en kisa zamanda zor bir sey degil
0 Likes
Kna76
Active Level 2
Galaxy S
Bu söylediğin 10 yıldır böyle türkçe mühendis yokmuydu da samsung bu işi çözmedi siri çatır çatır türkçe konuşuyor bixbyi neden kullanmıyor bu vatandaş onu söyle bana
0 Likes