Ryzen7940hs
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-21-2025 09:22 PM (Last edited 04-21-2025 09:27 PM ) in
Galaxy S
-Dc dimming
-İşlemci frekans ve maksimum tüketim watt değeri, voltaj ayarlama.
-Normalde 60-120 hz arası ekran yenileme hızı değişkendir. 90 hz modu da eklenmeli. Böylece hem akıcı hem de iyi batarya ömrü olacaktır. Göz alışır merak etmeyin.
-60 hz kaydırma için isteğe bağlı motion blur ve pürüzsüz ;60 hz ile uyumlu daha yavaş kaydırma desteği. Realme 'de Smooth scrolling diye geçiyor.
-İşlemci modemi için aynı anda kaç lte bandını ayarlayabilme özelliği. 4.5 g bazı cihazlarda çok şarj yiyor. 5x Carrier aggregation yerine 2x seçebilip şarj süresini uzatabiliriz. Her an 30 mbps üzeri hıza ihtiyaç olmuyor.
-Freesync desteğine benzer bir teknoloji desteği. Samsung dex modunda çalışabilir olmalı.
-Samsung Dex modunda gücü tamamen adaptörden alabilme desteği.
-Samsung Dex modunda Usb Type C hub üzerinden şarj alıyorken ve şarj olduktan sonra bağlıyken tıpkı Game Booster ayarlarındaki gibi pili atlama olayı gelsin. Yani pil dolduktan sonra gibi sadece Priz'den alsın. Bataryayı zorlamasın, ömrünü uzatsın. Dex modunda Pc gibi kullanmak gayet zevkli.
-Modlar ve Rutinler üzerinden belirli saatlerde "Uyandırmak için kaldır" özelliği otomatik devre dışı bırakılabilir olmalı. Peki neden bunu söyledim. Bunu kapatınca daha az şarj gidiyor. Şarj düşüş yüzdesi saatte %0.6-0.7 den 0.3-0.4 civarına düşüyor. Uyurken Uyandırmak için kaldır özelliğine ihtiyaç yok.
-İşlemciye otomatik undervolt özelliği eklensin. Telefon programı işlemciyi ölçsün ona göre bir voltaj belirlesin. Telefon daha serin çalışsın ve şarjı bir tık daha uzun gitsin.
2 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-21-2025 09:29 PM in
Galaxy S
1) Evet gelebilir güzel özellik
2) Performans profili ve işleme hızı adı altında var bu özellik Oyunlarda game booster ile de yapılabiliyor.
3)Ekranı 90hz yapma panel desteklemiyorsa mümkün değil. Sadece LTPO destekli telefonlara yapılabilir.
4) Realme kullanmadığım için bu nun ne olduğunu anlamadım.
5) Bant değil ama 4636 lı kodla G seviyesini bir değere zorlayabiliyoruz. Galiba bazı açıklar ile mümkün. Evet olabilir katılıyorum buna.
6)İşlemci desteklemediği sürece bu mümkün değil. Samsung sadece Exynos işlemcilerin özelliklerini kontrol edebiliyor. Ama Qualcomm ve Mediatek bu desteği eklemek zorunda. Onlar da yapar mı bilmiyorum.
7)Oyunlarda bu yapılabiliyor ama genel olarak sistemde böyle bir ayar olabilir gücü tamamen adaptörden alabilir. Neticede bazı hublarda usb şarj girişi var. Buna katılıyorum eklenmeli.
2) Performans profili ve işleme hızı adı altında var bu özellik Oyunlarda game booster ile de yapılabiliyor.
3)Ekranı 90hz yapma panel desteklemiyorsa mümkün değil. Sadece LTPO destekli telefonlara yapılabilir.
4) Realme kullanmadığım için bu nun ne olduğunu anlamadım.
5) Bant değil ama 4636 lı kodla G seviyesini bir değere zorlayabiliyoruz. Galiba bazı açıklar ile mümkün. Evet olabilir katılıyorum buna.
6)İşlemci desteklemediği sürece bu mümkün değil. Samsung sadece Exynos işlemcilerin özelliklerini kontrol edebiliyor. Ama Qualcomm ve Mediatek bu desteği eklemek zorunda. Onlar da yapar mı bilmiyorum.
7)Oyunlarda bu yapılabiliyor ama genel olarak sistemde böyle bir ayar olabilir gücü tamamen adaptörden alabilir. Neticede bazı hublarda usb şarj girişi var. Buna katılıyorum eklenmeli.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-21-2025 09:40 PM in
Galaxy S
Mantıklı cümleler umarım Samsung dikkate alır