cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Unpacked Beklentimin Altında (Türkçe Dil Yok)

(Topic created on: 07-10-2024 04:45 PM)
563 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
️20 yenil dil 2024 yılı sonuna kadar eklenecekmiş ve bilin bakalım hangi dil yok yine Türkçe tabi ki 

Yenilik dışında fiyat bindirme etkinliği olmuş (Türkiye için) 

Watch 7, Watch Ultra fiyatları ne öyle. Watch 7 dolar kuru ile hemen hemen aynı fakat watch ultra için resmen 20 bin vergi bindirmişler. O fiyata İphone 14 var. 

Fold 6 ve Z flip de de öyle Wow dedirdecek bir özellik yok. Fiyatları arşa çıkmış.

One UI 6.1.1 ile ilgili de bir şey yok. AI özelliklerine 2-3 bir şey ekleyip allayıp pullamışlar. Günlük kullanımda bir ile bile yaramıyor. Samsung Türkiye artık adam söğüşlemeye yer arıyor. Düzgün bir firma olsaydı çoktan gelirdi Türkçe. 

Sonuç olarak asla beğenmedim hiçbir şeyi. 
24 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Fiyatlar konusunda haklısınız ancak 6.1.1 güncellemesi zaten ara basit bir güncelleme olacaktı hocam. Dev özellikler beklemedim ben hiç
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
En azından faydalı şeyler olabilirdi.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Henüz yayın bitmedi. Bendede umut tükenmedi hocam umarım daha iyi şeyler duyurulur. Basit şeyler için bu tür dev yayın yapmak zaten mantıksız olur. Kendimi böyle avutuyorum
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Türkçe dil yeni tanıtılan 20 dil arasında yine yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zumzung 🫨
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Tek güzel şey buds 3olmuş knun dşında hepsi eskisinin aynısı dediğiniz gibi. Ama 7kda çok kulaklığa yani
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef öyle
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
W7 resmen verimlilikte cığır açmış
%30 doğruluk ki Huawei ve apple göre oranı düşüktü
Bataryalar yine kötü olsada (ultra hariç)artık daha uzun süre alırız.
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Bataryayı artık kafaya takmıyorum kullanmasam bile alışkanlık oldu her gece yatmadam önce şarja takıyorum dolu olsa bile, w6 içinde öyle diyorlardı %30daha verimli işlemci vs çokta farkı yok5ten bizzat 2sinide kullandım. Sadece ram 1.5gbye çıktığını hissediyorsun daha akıcı.
0 Likes