- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba. 27 Ocak pazartesi günü Galaxy S23 Ultra cihazıma onarımı sırasında teknisyen tarafından hasar verilmesi ve kasasında ezik, boya atması oluşması dolayısıyla servis incelemeye alacağını söylemişti. Tabii ondan önce servis giriş fotoğraflarına baktığımızda cihazda herhangi bir hasar yoktu. Serviste olduğu kesinleşmesine rağmen henüz hiç bir haber yok. 2 gün geçti. Genel merkezi arıyorum durumu inceleyeceklerini söylüyorlar. Servisi arıyorum Ebru hanım genel merkezden haber beklediklerini söylüyor. Şikayetvar sitesinden yaptığım şikayet sonrası tekrar aranıyorum. Servisten teknisyen yorumu için haber beklediklerini söylüyorlar. Servisi arıyorum başkası telefonu açıp cihazımın onarım sürecinde olduğunu söylüyor. Kimsenin dediği birbirini tutmuyor. Değişim talebim hakkında hiç bir şey bile yok. Samsung'un kullanıcıyı nasıl önemsemediği ortada. Moderatörler de anca gönderi kapatsınlar. Onların da kullanıcı memnuniyeti adına yaptıkları hiç bir şey yok. Anca reklam gönderileri açıp yorum silsinler. Değişim talebi için de beklentiye girmemem gerekiyormuş. Samsung Türkiye gibi kullanıcı memnuniyetini önemsemeden herkesi mağdur eden bir firmadan ne beklenirdi zaten. Cihazım sizin beceriksiz teknisyenleriniz yüzünden hasar gördü. Fiziksel hiç bir parçası değişmemiş sıfır bir telefonken telefonumu şuanda ne hale soktunuz. Pazartesiden beri telefonum yok. Hadi kulaklık olsaydı neyse ama telefon bu. Ortada servis kaydı bile yok. Ne takip edebiliyorum ne de bilgi alabiliyorum. Telefonuma el koydular! İnceliyoruz diye yutturmaya çalışıyorlar. Çalışma saatlerine göre cihazım 23 saat boyunca incelendi ve hala inceleme devam ediyor. Anlaşılan telefonum Güney Kore şirketleri tarafından incelemeye alındı🤭 (Bursa Ebru Elektronik Samsung yetkili beceriksiz servisi)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2025 07:39 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2025 07:51 PM in