- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-16-2020 12:29 AM (Last edited 01-16-2020 12:36 AM by User0000004 ) in
Galaxy Ss9 plus kullanıyorum. hattim turkcell kurumsal, şirket hattı. Benim telefonumu 4.5 g de kullanmak neredeyse imkansız. 4.5 g de mobil veri bağlı gözüktüğü halde mobil veri devreye girmiyor. internetle ilgili bişey yapamıyorsunuz. Ama baglanti durumumuzu 3 G/ 2G otomatik olarak ayarladığınız da kopma sorunu neredeyse hic yok. turkcelle konuşuyorum bende sorun yok diyor, samsung sa zaten bende hiç bir zaman sorun yok demekle yetiniyor. bana bu sorunla ilgili bööhhh geldi artik. şirket hattımizi kullananan diğer marka telefonlar da hiç bir sorun yok, 4.5 G yi rahat rahat kullanmaktalar. Hattımı deneme amaçli olarak boşta yatan note 5 telefonuma takıyorum yine sorun yok 4.5 G sorunsuz. ben bu sorunun s9 plusta ki yazilimsal bir sorun olduğunu düşünüyorum . s9 plus kullanan bir cok insandan da ayni sorunu duydum ve mağdurlar. herhalde telefonda yillardir tercihini hic değiştirmemiş ve amiral gemisi modellerini kullanmış birisi olarak bu son samsung marka telefon tercihim olur. Amerika ile Çin ticaret savaşlarında bir anlaşmaya vardılar sayılır ve google sorunu çözülür çözülmez ver elini huawei..
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-16-2020 04:37 AM in
Galaxy SMerhaba savarona ,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın loglarını sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz. Sorunun devam etmesi halinde 4447711 numara üzerinden bize ulaşarak destek alabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-16-2020 12:47 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-16-2020 04:37 AM in
Galaxy SMerhaba savarona ,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın loglarını sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz. Sorunun devam etmesi halinde 4447711 numara üzerinden bize ulaşarak destek alabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-16-2020 07:32 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink