cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S9 plus telefonumdaki 4.5 G bağlantı sorunu

(Topic created on: 01-16-2020 12:29 AM)
2146 Views
savarona
Active Level 3
Options
Galaxy S

s9 plus kullanıyorum. hattim turkcell kurumsal, şirket hattı. Benim telefonumu 4.5 g de kullanmak neredeyse imkansız. 4.5 g de mobil veri bağlı gözüktüğü halde mobil veri devreye girmiyor. internetle ilgili bişey yapamıyorsunuz. Ama baglanti durumumuzu 3 G/ 2G otomatik olarak ayarladığınız da kopma sorunu neredeyse hic yok. turkcelle konuşuyorum bende sorun yok diyor, samsung sa zaten bende hiç bir zaman sorun yok demekle yetiniyor. bana bu sorunla ilgili bööhhh geldi artik. şirket hattımizi  kullananan diğer marka telefonlar da hiç bir sorun yok, 4.5 G yi rahat rahat kullanmaktalar. Hattımı deneme amaçli olarak boşta yatan note 5 telefonuma takıyorum yine sorun yok 4.5 G sorunsuz.  ben bu sorunun s9 plusta ki  yazilimsal bir sorun olduğunu düşünüyorum . s9 plus kullanan bir cok insandan da ayni sorunu duydum ve mağdurlar.  herhalde telefonda yillardir tercihini hic değiştirmemiş ve amiral gemisi modellerini kullanmış  birisi olarak bu son samsung marka telefon tercihim olur. Amerika ile Çin ticaret savaşlarında bir anlaşmaya vardılar sayılır  ve  google sorunu çözülür çözülmez ver elini huawei..

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba savarona ,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın loglarını sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​ Sorunun devam etmesi halinde 4447711 numara üzerinden bize ulaşarak destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
brsmrmr
Active Level 3
Galaxy S
note 10 plus kullanıyorum aynı sorun bende de var. bütün çözüm önerilerini denedim fakat değişen birşey yok
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba savarona ,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın loglarını sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​ Sorunun devam etmesi halinde 4447711 numara üzerinden bize ulaşarak destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

savarona
Active Level 3
Galaxy S
malesef işe yaramıyor. sorunu ilettiğimde daha öncede bunu denememi tavsiye etmiştiniz. bir işe yaramıyor.
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
cihazınızda başka operatör deneyin göreceksiniz sorun olmadığını "brsmrmr " arkadaşta yaşamıştı bende yaşadım turkcell 4.5 androidlerde sorun yaşıyor ekseriyetle üst segmet cihaz ayarlarında yazılım bilgisine baktığınızda orda servis sağlayıcı yazılım bilgisi göreceksiniz işte onu düzeltmesi gerekiyor cihazınızda zerre problem yok emin olun. turkcell biraz daha sıkışınca size sim kart hatası değiştirin diyecek alakası yok yaptırmayın iletişim uzmanıyla görüşün size apn ayarlarını elle yaptırsın bi süre idare eder sizi. İyi günler dilerim
0 Likes