Original topic:

Samsung S25 titreşim ayarı

(Topic created on: 02-01-2026 12:05 AM)
315 Views
umittb
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar,
Sesler ve titreşim ayarlarında bana göre sorun var nedir diyeceksiniz?
Ses modu seste iken titreşim bildirimleri kapanmıyor maalesef. Ayarlarda aslında titreşim bildirimini sessiz veya titreşim yoğunluğu kapatırsam titreşim ses modunda çalışmıyor. Ancak bunu yaparsam ses modunu titreşim yaptığımda bu sefer hiç titreşim çalışmıyor görünüyor. 
Her yolu denedim olmadı. 
Modlar ve rutinler de yeni mod oluşturuyorum. Ses modu ses seçiyorum ancak eylem kısmında titreşim yoğunluğu veya titreşim ayarı görünmüyor. Dolayısı ile titreşimi ya tamamen kapatmış oluyoruz yada her modda açık kalmış oluyor. Telefonum: Samsung S25

Lütfen yazdıklarımı anlayarak ve tüm süreçleri test ederek cevap verirseniz çok sevinirim. Bu kısımla alakalı bir güncelleme olacak ise ayrıca bilgi verilmesini rica ederim.

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kral sen sesli modda titreşim olmasın ama titreşim modunda iken de titreşim çalışsın mı istiyorsun?
0 Likes
umittb
Active Level 1
Galaxy S
Evet aynen öyle ama öyle bir ayar yada bölüm yok maalesef ya sesli titreşimli ya sadece titreşim yada tamamen sessiz e alınabiliyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Onu biraz zor yaparız be,öyle bir olay hiçbir telefonda yok yani. Mecbur sen manuel her mod değiştiğinde ayarlayacaksın maalesef.
0 Likes
umittb
Active Level 1
Galaxy S
İphone da ve xiaomi de bu ayarlar mevcut samsungta yapılamaması kullanıcı deneyimi açısından maalesef kötü diyebilirim.
Mod için titreşim ayarı olsa çok iyi olurdu. Aramalar ve mesajlar için titreşim seçiliyor ama genel bir ayar oluyor bu.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hani gelen aramalar tamam onun ayarı var titreşimle ilgili ama bildirimlerin yok. Ses modunda kapatırsan titreşimi eğer titreşim modunda sessiz mod gibi oluyor.
0 Likes
umittb
Active Level 1
Galaxy S
Evet maalesef öyle bir saçmalığı var..
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Daha bilgili arkadaşlar belki yardım edebilir sana,ben o kadar derinlemesine kurcalamıyorum cihazı. Iyi geceler sana reis
0 Likes
medemen
Active Level 10
Galaxy S
Ayarlarda böyle birşey var. Bi bak istersen.1769915821598.jpg1769915821615.jpg1769915821642.jpg
0 Likes