Original topic:

Samsung S25 Ultra Kablosuz Şarj Sorunu

(Topic created on: 10-28-2025 03:22 PM)
214 Views
CelFx
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yakın zamanda Samsung S25 Ultra aldım. Gerçekten çok güzel bir telefon ve sonrasında da Samsung Watch 7 aldım. İkisinden de memnun kaldım fakat kablosuz şarjlı power bank aldığımda telefonumun tam oturmadığını **bleep** ettim magnetikli yeri kameraya çarpıyordu ve bu yüzden de tam oturmuyordu. Magnetic kılıfından aldım ama hala kamerası yüzünden tam oturmuyor. Şarj dolduruyor ama tam oturmadığından bazen kayabiliyor. Bunun çözümü ne olabilir?

9 Comments
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Hangi kablosuz şarj cihazını aldığını yazmazsan yardımcı olamayız.
Benim kablosuz şarj standı bana hediye edildi toplu alım yaptım diye. Benim ki dr s25 ultra bir sorun yok normal şarj oluyor.
BuCJNPVSIE.jpg
CelFx
Active Level 1
Galaxy S
Benimkisi de şarj oluyor fakat kameradan dolayı tam oturmuyor. Powerbank olarak bunu aldım.UO1RFFJ7yn.jpg
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Böyle çöp ve ergonomik olmayan markalara neden para veriyorsunuz ki? Telefonunuzun batarya sağlığını hiç.mi düşünmüyorsunuz
0 Likes
CelFx
Active Level 1
Galaxy S
Yorumunuz için teşekkürler ama Momax öyle ‘çöp’ bir marka değil, Qi sertifikalı bir ürün. Samsung S25 Ultra’yla da uyumlu çalışıyor. Bana Turkcell'de çalışan bir akrabamdan hediye olarak geldi, sadece kamera çıkıntısı nedeniyle tam oturmuyor, onun dışında şarjda bir sorun yok.
CelFx
Active Level 1
Galaxy S
Eğer dış görünüşünden dolayı sandıysanız modeli böyle, camla kapatılmış. Üstü kapalı halide var ama bana böyle hediye geldi ve tasarımını da beğendim açıkçası.
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Arkadaş haklı, böyle markalar cihaza da zarar verir.
CelFx
Active Level 1
Galaxy S
Markayı araştırmanızı öneririm. Bana hediye olarak Turkcell'de çalışan bir akrabamdan geldi. Samsung S25 Ultra'yla da uygun. Dış görünüşünden dolayı kalitesiz sanmayın powerbank in tasarımını böyle üstü camlı yapmışlar. Normalde üstü kapalı halide var fakat bana hediye bu geldi. Ben tasarımını beğendim açıkçası
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Turkcell dediğiniz firma çin de ürün yaptırıp başka isimler ile iPhone / Samsung uyumlu diye kendi marketinde satıyor ama alayı sorunlu. (şarj aleti, kablosu, kulaklık, powerbank)

Konu Turkcell ise bence siz markayı araştırın.
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Qi sertifikası olmayan cihaz kalmadı ki 😂 A101 ve bim gibi yerlerde ki ttech'ler bile Qi ye sahip.
Maalesef aldığınız ürün aşırı çöp hocam bunu derken hiç keyif almasamda Samsung-Spigen gibi ürünler bakın. Bütçe yok ise spigen bakın. Önereceğim çok marka var ama samsung'a tamamen uyumlu olan spigen'i öneririm. Mesela bendeki kablosuz şarj standı samsung marka içinde her şarj bloğu için fan var. Isınma olmadan kablosuz hızlı şarj sağlıyor vs vs
0 Likes